Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Zklamání ze sezony mi pomohla zahojit hlavně rodina, říká Forman

Miroslav Forman © google.com

Na svou již třináctou sezonu v dresu Sparty Praha se připravuje Miroslav Forman. Jaká pro něj byla ta předešlá? A jak se těší na příchod nové posily Filipa Chlapíka?

"Všichni jsme doufali v delší sezonu. Docela mi pomohla rodina, holky mi dávaly zabrat. (usmívá se) Hlavně moje dcerky mi pomohly se z toho rychleji vzpamatovat," uvedl Forman pro hcsparta.cz.

Na konci sezony se nepříjemným způsobem zranil. "Ještě pořád necítím větší část obličeje, ale kromě té necitlivosti už je to fajn. Dá se tedy říct, že už je to docela dobré," nechal se slyšet zapřísáhlý sparťan.

"Vždycky jsem trénoval spolu s týmem, přípravy máme víceméně podobné. S postupem času ale dbám i na jiné věci," hodnotil Forman, na co si dává s pokročilejším věkem větší pozor.


Sparťanský hráč Forman

"Čím jsem starší, víc řeším například stravování. Každé kilo už je totiž cítit. Dřív jsem si mohl dát tři dorty a nic bych nepřibral, ale teď už je to bohužel jinak," smál se sympatický hokejista.

Postupem času se změnila jeho role v týmu. "Když jsem začínal, měl jsem samozřejmě úplně jinou pozici i roli v kabině než teď. Ale hokej, co se ode mě očekává, je pořád stejný. Něco málo se změnilo, ale nároky jsou dost podobné," nechal se slyšet Forman.

Do Sparty se vrátil jeho kamarád Filip Chlapík. "My jsme spolu kontakt vůbec nepřerušili, bavili jsme často, i když hrál ve Švýcarsku. Během sezony jsme si často psali, sledoval jsem, jak se mu dařilo. Byl jsem mu i na svatbě a snad mohu říct, že jsme kamarádi. Seděli jsme spolu pravidelně na zadních sedačkách v autobuse, takže mu tu místo dál držím. Je to hlavně skvělý hokejista a myslím, že nám moc pomůže. Já se něj moc těším," dodal Miroslav Forman.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
1,301.3 ms