Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 6. týden

Radek Duda © hcbilitygri.cz

Litoměřice představily dvě nové extraligové posily. Dva nové hráče hlásí také Horácká Slavia. Bývalý český reprezentant bude nastupovat za Vsetín. Přerov získal na hostování hráče z Havířova.

Litoměřice získaly Křehlíka

Tomáš Křehlík bude z Karlových Varů nově hostovat v Litoměřicích. Doposud přitom 21letý útočník trávil čas na hostování v Horácké Slavii Třebíč, jejímž je hrdým odchovancem.


Křehlík v karlovarském dresu.

Křehlík letos za Třebíč odehrál 28 utkání, v nichž si na své konto připsal pět kanadských bodů za jeden vstřelený gól a čtyři přihrávky. Za karlovarskou Energii nastoupil v tomto ročníku jedinkrát.

Pechanec hostem v Přerově

Přerovští Zubři získali posilu do ofenzívy, z Havířova přichází na hostování Antonín Pechanec. 30letý havířovský rodák je zkušeným centrem, který by měl pomoct útočné vozbě Přerova.


Zubry posílil Pechanec.

Pechanec letos za Havířov sehrál 32 duelů a byl v nich poměrně produktivní, když zaznamenal devět gólů a k nim přidal i čtyři asistence. Předchozí sezony byl oporou celku VHK Vsetín.

Dvě posily pro Třebíč

Horácká Slavia představila dvě nové tváře. Do Třebíče dorazil obránce Lukáš Popela z HC Baník Sokolov a také další zadák Patrik Fajmon, jenž přichází formou střídavých startů z Komety Brno.


Fajmon už si vyzkoušel startovat za A-tým Komety.

33letý Popela je třebíčským rodákem a místním odchovancem, v tomto ročníku si vedle Sokolova zahrál i za Písek. Teprve 18letý Fajmon je nadějí Komety, za brněnský klub už letos šestkrát nastoupil v extralize.

Duda do Vsetína

Známý hokejový bouřlivák a někdejší český reprezentant Radek Duda si vyzkouší angažmá v prvoligovém Vsetíně, kam zamířil z Benátek nad Jizerou. Již 43letý internacionál byl předloni dokonce kapitánem Benátek.


Duda se chystá na novou výzvu.

Duda je odchovancem Sokolova, ve své kariéře oblékal dres Chomutova, Litvínova, Karlových Varů, Plzně, Liberce nebo Slavie Praha. Zahrál si také v zahraničí, a to v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Švédsku, Finsku, Rusku a Kanadě.

Soukup novou posilou Stadionu

Dominik Soukup si zahraje za HC Stadion Litoměřice, kam míří na hostování z Plzně. V dosavadním průběhu ročníku tento útočník hostoval v jiném celku z Chance ligy, a to ve Slavii Praha.


Soukup hostoval i ve Slavii.

18letý mladík v probíhající sezoně za Plzeň odehrál jeden zápas. Soukup je někdejším českým reprezentantem do 17 let, letos odehrál v první lize také sedm utkání za Ústí nad Labem.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
193.7 ms