Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Potvrzeno, Spartu posílil reprezentační obránce Mozík

Vojtěch Mozík ještě v dresu NJ Devils © google.com

Velkou posilu hlásí Sparta Praha, do klubu z hlavního města míří Vojtěch Mozík. Reprezentační zadák naposledy působil ve švédském celku Rögle BK.

Jak moc to Mozíka lákalo zpátky do Čech? "Lákalo. Hodně jsme se nacestovali. Z tohoto hlediska to pro nás bude velká pozitivní změna, na kterou se hodně těším," uvedl obránce v rozhovoru pro hcsparta.cz.

Ve Spartě podepsal dvouletou smlouvu, chce se usadit. "Ano, určitě by bylo fajn po letech cestování vydržet na jednom místě. Doufám, že dosáhneme co největších úspěchů," nechal se slyšet Mozík.

Cílem je extraligový titul. "Uděláme všechno pro to, aby se to povedlo. Jak už říkal hlavní trenér, kvalitních týmů je v extralize spousta a bude to velice těžké. Na Spartě je ale kádr vždy kvalitní a budeme útočit na nejvyšší cíle," prohlásil hokejista.


Nová sparťanská hvězda Mozík

Velmi se těší na spolupráci s trenérem Miloslavem Hořavou. "Je to velká ikona českého hokeje, bývalý skvělý obránce. Mluvili jsme spolu už dříve a byl to pro mě jeden z důležitých argumentů, proč si vybrat právě Spartu," prozradil Mozík.

Těší se také na sparťanské příznivce. "Vím, že má Sparta vysokou návštěvnost a na to opravdu moc těším. Přes deset tisíc lidí už je hodně. Doufám, že se nám bude dařit a pobavíme fanoušky dobrým hokejem," věří někdejší hráč New Jersey Devils.

S Rögle vyhrál Ligu mistrů. "Přišel jsem až na poslední zápas. Snažil jsem se hlavně nic klukům nepokazit a nakonec to dopadlo dobře. Měl jsem v tomhle ohledu trochu štěstí. Moc jsem si to užil," řekl Mozík.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-slavia.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
1,301.5 ms