Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nejlepší strategie pro hokejové sázení

Nejlepší strategie pro hokejové sázení © hokejportal.cz

Hokejová sezóna je v plném proudu a proto je dobré zaměřit se na některé strategie, kterých je možné využívat v rámci sázek na probíhající turnaje, ať už člověk sází na domácí extraligu, evropské ligové soutěže nebo zámořské NHL. Strategie jsou důležitým bodem sázení a využít jich mohou také úplní začátečníci, kteří mohou začít sestavovat své první analýzy a vkládat sázky.

Puck line sázka

Některé sporty mají specifické druhy sázek, které jsou speciální pro vybrané sporty - je tomu tak ve fotbale, ale také baseballu. V hokeji se tomuto druhu sázky říká "puck line” a patří mezi sázky, které mohou hráčům přinést zajímavé výnosy. Jedná se o druh spread sázky, která představuje -1.5 na favority a na tzv. underdogy +1.5, což platí pro každou hru v závislosti na sestavení jednotlivých týmů a jejich vzájemné vyrovnanosti. Přidáním puck line sázky je možné zvýšit svou maximální výhru na hokejové sázky, nicméně také se to může proti sázkařům obrátit.

Kontrola rozpočtu

Může se to zdát jako relativně normální rada, mnoho sázkařů ale právě na bankroll management, tak je pojem znám z pokeru, zapomíná. Mít neustálou kontrolu nad tím, kolik je možné vsadit a jak se sázkami nakládat je důležité pro plánování. Pokud má sázkař připravenou analázu a strategii pro chystané zápasy je zároveň nutné mít ji čím financovat a sázky na ni tak vložit. U vybraných sázkových kanceláří je možné mít dobrou kontrolu nad sázkami nastavením limitů pro maximální denní sázky, tím je správa rozpočtu pod větší kontrolou.

Znalost týmů a výsledků

Další na první pohled očividnou radou je zaměřit se na znalost týmů a jejich výsledků. Ty je vždy dobré srovnávat nejen z pohledu probíhající sezóny, ale také historických výsledků - tak jak tomu bývá na burze. U některých týmů je možné odhalit jejich současný stav a celkový stav, které týmy bojují o přežití a mají extra motivaci a které často mění sestavy a je tak možné pozorovat, že v managementu nebo týmu nefunguje vše tak, jak má. Toto jsou důležité body jakékoliv analýzy. Analýzy týmových výsledků je možné najít jako speciální prvek mnoha sportovních sázkových kanceláří - včetně kanceláře Tipsport. Kompletní recenzi sázkové kanceláře Tipsport Vegas poskytuje přehled jednotlivých stylů sázek na hokejové zápasy.

Z tohoto pohledu je dobré sledovat také to, jaké mají vzájemné bilance jednotlivé týmy mezi sebou, jací hráči se znají, ale také jaké přestupy v rámci ligových sportů byly schváleny. Tito hráči totiž mohou ovlivnit svými znalostmi výsledky týmů, jejichž dresy nyní oblékají

Streaking sázky

Sledování výsledků v současné série se vždy hodí také pro takzvané streaking sázení. Jedná se o styl sázení na vyhrávající týmy, které mají několik výher za sebou v řadě, ať již v extralize nebo jiných ligách. Ačkoliv se zároveň může jednat o jednu z riskantnějších sázek, jedná se zároveň o ověřený způsob sázení na tým, který je v současné době ve formě. Je nutné počítat ale s tím, že kurzy u výherních týmů, které je možné považovat za favority se budou měnit a nebudou vždy patřit mezi nejvýhodnější, v porovnání s underdogy. Streaking sázky mohou představovat dokonce až 10 výher v řadě a to znamená pro sázkaře zajímavé možnosti.

Cestování týmů

Ať už se jedná o kontinentální, zámořskou nebo místní ligu - cestování týmů na půdu domácího týmu vždy má určitý vliv. Platí to zejména pro NHL, kde týmy musí překročit několik amerických států do své cílové destinace. Tyto lety mohou ovlivnit výkon týmu.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
187.3 ms