Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Po výhře v derby budeme ještě silnější, říká vítkovický Kalus

Marek Kalus © google.com

Vítkovice i podruhé v sezoně vyloupily Třinec, když nad Oceláři zvítězily 2:1 po samostatných nájezdech. O vyrovnávací gól se postaral Marek Kalus, pro nějž šlo o pátou branku v ročníku.

"Třinec na nás v první třetině vletěl. Myslím si, že v první třetině byli lepší a měli více ze hry. Z těch šancí, které měli, dali gól," hodnotil střelec jediné vítkovické branky v základní části.

"O přestávce jsme si v šatně řekli, že se musíme zlepšit, musíme se tlačit do té brány a více napadat. Hned jsme z toho měli pár šancí, ze kterých jsme mohli dát gól," glosoval průběh duelu Kalus.

Připravovali jsme se na třineckou defenzívu, prozradil Kalus

"Potom mi to pěkně Lindberg přihrál, myslím, že to bylo v situaci dva na jednoho, nebo nějak jsem se ocitl před brankou, vystřelil mezi nohy a naštěstí to tam spadlo. Třetí třetina už byla o každém centimetru ledu a naštěstí jsme v nájezdech rozhodli," oddechl si.


"Věděli jsme, že Třinec má hodně propracovanou obranu, a věděli jsme, že těch šancí moc dnes nebude. Snažili jsme se tlačit do brány, aby tam něco spadlo," pokračoval v hodnocení Kalus.

Vítkovice hrály disciplinovaně

Potěšilo jej, že Vítkovice přehrály v nové sezoně Oceláře už podruhé a znovu venku. "Samozřejmě to vždycky potěší, porazit Třinec na jejich ledě. Je na nich už vidět, že jsou na tom lépe než na začátku. Když jsme tady hráli ten první zápas, vůbec to nebylo jednoduché, myslím, že to bylo taky o gól. Třinec má opravdu kvalitní tým a myslím si, že od nich musíme vždy očekávat těžký zápas," prohlásil útočník Ostravanů.

"My jsme si řekli, že musíme hrát disciplinovaně, protože jejich přesilovky v posledních zápasech byly na nějakých pětasedmdesáti procentech, takže věděli jsme, že jejich přesilovky jsou hodně silné a nemůžeme dělat zbytečné fauly," dodal Kalus.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-vitkovice.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
112.8 ms