Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Můžu se tady učit od legend! hlásí hráč měsíce kladenských Rytířů

Eduards Tralmaks © rytirikladno.cz

Hráčem měsíce října byl na Kladně zvolen útočník Eduards Tralmaks. Ten fanouškům odpovídal v offline rozhovoru na jejich otázky. Angažmá u Rytířů si prý velmi váží, v klubu se může podle jeho slov učit od nejedné hokejové legendy.

"To, co mi mi tenhle tým dává, mi moc pomáhá. Člověk se tu může učit od legend, teď jsem navíc jeden z lídrů týmu, což je pro mě něco nového po třech letech, kdy jsem měl na starosti spíš bránění ve třetí a čtvrté lajně," odpovídal Tralmaks na otázky fanoušků na stránkách rytirikladno.cz.

"Hraju víc minut, víc herních situací, což mě rozhodně posouvá," nechal se dále slyšet lotyšský forvard, jenž s hokejem začínal v Rize, už v 17 letech se ovšem vydal na zkoušenou do zámoří.

Co ho překvapilo na české soutěži? "Překvapilo mě, jak tvrdě se tu hraje, jak těžké je dostat se do předbrankového prostoru. Čekal jsem, že český hokej bude víc o bruslení a méně o soubojích, ale je to opravdu náročné dostat se před branku," uvedl Tralmaks.

Zimní stadion bere Tralmaks jako svůj domov

"Je tu hodně velkých obránců, kteří se starají o to, aby nikdo nemohl dorážet. Extraliga předčila moje očekávání. Hodně se říká, že evropský hokej není tak tvrdý, ale není to tak. To mě překvapilo," dodal.

Odpovídal také na to, jak se mu zamlouvá kladenský zimní stadion. "Přišel jsem sem v ten pravý čas. Je tu nová střecha, zimák je po rekonstrukci. Teď už beru zimák jako svůj domov," napsal Tralmaks.

"Řada týmů tu hraje nerada, což je pro nás výhoda. Máme tu svoje fanoušky, svoje menší hřiště, které mám já osobně hodně rád. Jak už jsem říkal, zatím je to neuvěřitelné, doufám, že to bude ještě lepší a lepší," přeje si hráč.

Zdroj: hokejportal.cz, rytirikladno.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
156.7 ms