Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Třinecký kouč před startem play off: Prohry nesnáším!

Zdeněk Moták © google.com

Oceláři Třinec se připravují na play off s Českými Budějovicemi, jejich trenér Zdeněk Moták před ním uklidňuje fanoušky. Ti podle něj nesnášejí porážky stejně jako on, a tak se bude snažit, aby jich bylo co nejméně.

Moták odmítá, že by Třinec letos do play off vstupoval z jakéhosi závětří, když média mluví především o Pardubicích a Spartě Praha, dvou týmech, které jsou letos favority vyřazovacích bojů.

"Myslím si, že z historického hlediska ze závětří jít nemůžeme. Soupeři si to určitě nemyslí. Připravují se na nás a mají z nás strach," prohlásil třinecký trenér v rozhovoru pro hcocelari.cz.

"Musíme ale všichni respektovat, že hokej je hra. Je to hra, kdy proti sobě stojí několik týmů. Každý chce vyhrát, udělat pro to všechno," je si dobře vědom někdejší kouč olomoucké Mory.

Za třetí místo v základní části jsme rádi, hlásí Moták

"Chápu, že mnozí fanoušci nesnesou prohru. Já ji taky nesnáším a kluci v naší kabině taky. Budeme se snažit, aby bylo proher co nejméně," dodal Moták, který vloni Oceláře dovedl k obhajobě extraligového titulu.

Ten se vrátil i k prohrám ze závěru základní části sezony. "Nepříjemné byly prohry hlavně na Kladně a v Budějovicích. Tam jsme propadli i herně. Dobré zápasy jsme sehráli doma s Pardubicemi i v Brně. To nás zvedlo, zase jsme se vrátili tam, kde jsme byli předtím. Moc jsme se v tom nevrtali," řekl trenér.

"Hlavně jsem rád, že se nám povedla základní část. Že jsme v ní získali 99 bodů. Ten jeden nám možná chyběl, ale za třetí místo jsme rádi. Předkolo je specifické, můžete se zranit, unavit. Jsem rád, že jsme si vydechli a můžeme se v klidu připravit na nedělní start," doplnil Moták.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
205.8 ms