Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Startuje play off hokejové extraligy. Diváci O2 TV uvidí všechny zápasy v přímých přenosech

© o2.cz

Základní část Tipsport extraligy skončila a nyní jsou na řadě vyřazovací boje. V předkole play off hokejové extraligy se utkají Litvínov s Plzní, České Budějovice s Karlovými Vary, Liberec s Olomoucí a Hradec Králové s Vítkovicemi. Série odstartují ve středu a hrají se na tři vítězné zápasy. Určí čtvrtfinálové soupeře pro vítěze základní části Pardubice, druhou Spartu, třetí Třinec a čtvrtou Kometu Brno. Všechny zápasy uvidí diváci televize O2 TV.

Většinu duelů nabídne jako hlavní vysílatel Tipsport extraligy stanice O2 TV Sport, zbytek pak kanál ČT sport, který mají zákazníci O2 TV ve všech tarifech. „O2 TV Sport může z play off odvysílat až 63 zápasů. Na diváky čeká bohatý doprovodný program, studia budou startovat 45 minut před buly. Půjdeme do hloubky, ale chceme také diváka bavit," uvedl Tomáš Zetek, vedoucí hokejové redakce O2 TV Sport.

V základní části Tipsport extraligy se diváci dočkali historického počtu televizních zápasů. Stanice O2 TV Sport odvysílala více než 340 přímých přenosů a k tomu vyrobila 58 studií.

„Letošní základní část Tipsport extraligy překonala naše očekávání. Diváci ocenili především sledování všech zápasů v přímých přenosech, kdy si v rámci multidimenze mohli vybrat jaký duel chtěli. Velmi nás potěšila skvělá sledovanost utkání v tzv. streaming kvalitě, pro zajímavost u hlavních televizních přenosů přesáhla průměrná sledovat 85 000 diváků na zápas. Rekord přišel v únorovém souboji Pardubic se Spartou, kdy přenos sledovalo více než 153 tisíc diváků," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Fanoušci také mohou na O2 TV Sport každou středu večer sledovat zábavnou show Bomby na ledu.

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
129.2 ms