Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sázky na hokej jsou pořád populárnější

Sázení na hokej © covers.com

Hokej u nás patří mezi ty nejpopulárnější sporty a určitě se není čemu divit. Lední hokej je sportem, ve kterém se nám podařilo v historii dosahovat ty největší úspěchy, a to jak za éry Československa, tak i po rozdělení v novodobé české historii.

Popularita hokeje je opravdu velká a týká se všech generací a sociálních skupin. Je tedy pochopitelné, že velmi oblíbené jsou i sázky na tento sport. V tomto článku si povíme něco více o tom, co svět sázek na lední hokej v Česku nabízí.

Sázení je na vzestupu

Jak jsme již zmínili, sázení v sázkových kancelářích právě na hokej je mezi Čechy velmi populární a tato popularita v posledních letech neustále narůstá. I když mají své pevné místo na trhu pořád i kamenná kasina, velmi velká část sázkařů i hráčů se přesunula do online prostoru. Ten jim totiž dokáže nabídnout mnoho benefitů, jako je například rychlá a jednoduchá dostupnost, větší anonymita a další.

Dobrou zprávou je, že čeští hráči a sázkaři mají v oblasti offline i online hazardu poměrně široké možnosti. V první řadě je dobré, že se u nás můžete zaregistrovat a sázet na stránkách mnoha kvalitních a bezpečných online operátorů. Tito operátoři vám nabízejí také i kvalitní výběr dostupných sázkových možností, což je také velmi důležité.

Skvělé je i to, že u většiny operátorů, kteří poskytují své služby na českém trhu, si můžete kromě sázení i zahrát kasinové hry. Ať už jde o herní automat sweet bonanza demo, nebo i mnoho jiných kvalitních a populárních her, máte možnost si je u nás zahrát.

Nejpopulárnější hokejové sázky

Když mluvíme o sázkách na lední hokej, nesmí chybět informace o tom, na co si čeští sázkaři nejraději a nejčastěji vsadí. Zřejmě je každému jasné, že ty nejpopulárnější turnaje, ligy či utkání si tuto popularitu drží i právě v otázce sázek. To znamená, že nejvíc sázek je u nás uzavíraných na utkání Mistrovství světa v ledním hokeji, zejména na zápasy českého národního týmu a zápasy ve vyřazovací fázi turnaje.

Velké oblibě se těší také i sázky na severoamerickou NHL, která je nejkvalitnější a nejpopulárnější hokejovou ligou na světě. Vynechat samozřejmě nesmíme ani nejvyšší domácí hokejovou ligu, která standardně patří mezi ty, na které je uzavíráno nejvíc sázek na českém trhu.

Nejoblíbenější typy sázek

Pokud si budete mít zájem vsadit na lední hokej u některé z českých sázkových kanceláří, existuje vícero typů sázek, které můžete využít. Tou nejoblíbenější ze všech je pochopitelně sázka na to, který z týmů se stane vítězem daného utkání, případně turnaje či ligy. Hráči si však také rádi vsadí i na mnoho dalších věcí.

Mezi preferované typy sázek na lední hokej na českém trhu patří například sázky na to, jestli se danému hráči podaří střelit gól, případně kolik gólů bude mít na svém kontě. Velmi oblíbená je i sázka na to, kolik gólů v utkání padne celkem, nebo třeba na to, o kolik gólů daný tým zvítězí.

Sázky na lední hokej jsou tedy mezi českými hráči velmi populární a pokud se rozhodnete, že si na tento sport budete chtít vsadit i vy, máte k dispozici mnoho možností.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
113.5 ms