Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 23. týden

Jakub Flek © google.com

Kometa Brno oznámila příchod bronzového českého reprezentanta z MS 2022. Jednoho hráče pustila do Chance ligy. Hradec Králové získal do brankoviště posilu z Finska. Mladoboleslavský talent se přesouvá o soutěž níž.

Flek posilou Komety

Obrovskou posilu do svých řad získala Kometa Brno. Za tu bude od nového ročníku hrát Jakub Flek, reprezentační útočník a čerstvý držitel bronzové medaile z mistrovství světa ve Finsku.


Flek opouští Karlovy Vary.

Pro rodáka z Mariánských Lázní půjde ve 29 letech o jeho první extraligové angažmá mimo karlovarskou Energii, jejímž je odchovancem. Flek si přestup vysloužil skvělými výkony v lize i v národním týmu.

Střondala do Poruby

Kdo už naopak dres Komety Brno oblékat nebude, je jiný forward Vojtěch Střondala. Ten zamířil na hostování do prvoligové Poruby. V uplynulé sezoně přitom hostoval v Horácké Slavii Třebíč.


Střondala bude v první lize jen hostovat.

21letý hokejista se vlastně vrací domů, v Ostravě se narodil. Střondala je bývalým českým reprezentantem do 20 let, pro Kometu se stále jedná o velkou hokejovou naději do budoucna.

Mountfield z Finska přivedl Žalčíka

Mario Žalčík už nebude hrát ve Finsku, kde nastupoval za juniorku Jyväskyly. Nově se působištěm nadějného českého gólmana stane královehradecký Mountfield. 18letý hráč je odchovancem Vítkovic.


Žalčík v dresu Hradce Králové.

Žalčík strávil ve finském juniorském hokeji dvě sezony, v JYP nastupoval nejprve za tým do 18 let, poté za tamní dvacítku. Před přestupem do země tisíce jezer hrál právě za Hradec Králové, takže se vrací do dobře známého prostředí.

Ústí nad Labem získaly Vacíka

Z juniorky Mladé Boleslavi se do Chance ligy přesunul Dominik Vacík, talentovaný zadák bude hrát za Ústí nad Labem. 20letý rodák z Hradce Králové už v týmu ze severu Čech hostoval v minulém ročníku.


Dominik Vacík (BK Mladá Boleslav).

Vacík je někdejším reprezentantem Česka do 20 let, hrál také za výběry U-16, U-17 a U-18. Za A-tým Mladé Boleslavi odehrál jedno extraligové utkání, a to v sezoně 2020/2021.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
141.4 ms