Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 15. týden

Adam Havlík © google.com

Nové angažmá si hledá kladenský hokejista, který hostoval ve Vsetíně. Prostějovský zadák skončil s hokejem. Změny se udály na trenérském postu ve druholigové Kopřivnici, kterou opustilo duo koučů.

Pitule si hledá nové angažmá

Tomáš Pitule už není zaměstnancem Rytířů Kladno. Hokejový útočník ze středočeského klubu odchází a bude si hledat nové angažmá. Naposledy přitom hostoval v prvoligovém Vsetíně.

Rodák z Rokycan a odchovanec Klatov v tomto ročníku odehrál za kladenský celek 19 zápasů, ve kterých se jednou prosadil střelecky. Za Vsetín nastoupil ke 21 kláním s bilancí 3+8.


Pitule v kladenském dresu.

V letech 2017-2019 si Pitule vyzkoušel i angažmá v zahraničí, když hrál za francouzský mančaft Grenoble, slovenské Nové Zámky a také za dva běloruské kluby Šachtar Soligorsk a Neman Grodno.

Havlík skončil s hokejem

Nejen s prací v LHK Jestřábi Prostějov, ale i s hokejovou kariérou skončil obránce Adam Havlík. Odchovanec Orlů Znojmo učinil toto důležité životní rozhodnutí v pouhých 31 letech.

Havlík je bývalým českým reprezentantem do 20 let, v této sezoně odehrál za Jestřáby 28 utkání. V nich zaznamenal 14 kanadských bodů, když vsítil tři branky, k nimž přidal 11 asistencí.


Havlíkova kariéra nečekaně skončila.

Také v zahraničí si to Havlík v minulosti vyzkoušel. Hrál za německý Ravensburg Towerstars, slovenské Nové Zámky, dánský Herning Blue Fox, francouzský Mulhouse a rakouský Kitzbüheler.

Imrich s Kofroněm skončili v Kopřivnici

Druholigovou Kopřivnici už dále nepovede trenérské duo Miroslav Imrich a Jaroslav Kofroň. Oba koučové si hledají nové angažmá. Kam povedou jejich další kroky, zatím není vůbec jasné.


Kofroň na lavičce Kopřivnice skončil.

Co naopak již jasné je, je fakt, kdo nahradí odvolanou dvojici trenérů. Bude to Ladislav Majkus. Teprve 37letý kouč a někdejší hokejista před lety trénoval juniorku pražské Sparty.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
124.8 ms