Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Podle Chlapíka jsou ve Spartě skvělé i 3. a 4. lajna, jde z nich strach!

Filip Chlapík © google.com

Filip Chlapík se domnívá, že Sparta Praha má letos velkou sílu i ve své 3. a 4. formaci. Jde z nich podle něj dokonce strach. A to vnímá jako velký rozdíl oproti minulému ročníku. Co dalšího řekl vítěz bodování základní části Tipsport extraligy?

"Když se kouknete na naši třetí a čtvrtou lajnu, tak z těch kluků jde docela strach. Oproti minulým rokům je to veliká změna, samozřejmě skvělá pro nás. Jak říkám, play off jsme ještě nehráli, těžko něco soudit. Tým ale vypadá dobře, kabina jede v dobrém duchu," prohlásil Chlapík.

Jak vidí play off? "Myslím si, že jsme základní část hráli solidně. Je to vždy o zápase, jak k němu jako tým přistoupíme. Neměli bychom dělat zbytečné chyby. V sérii musíme vyhrát čtyřikrát, což je náročné, ale půjdeme utkání po utkání a budeme se soustředit pouze na nás," uvedl pro hcsparta.cz.

"Předpokládám, že v play off nebudou žádné přestřelky. Každý gól bude důležitý, speciálně ten první. Vždy je to o vstupu do zápasu, na který se chceme zaměřit, abychom byli připraveni a my pak byli ti, kdo diktuje tempo hry," řekl Chlapík.

"Těším se moc. Myslím si, že když se na to někdo netěší, tak je něco špatně. Makáte celou základní část, abyste hráli play off. Takže je to něco speciálního pro celou partu kluků, se kterou jste celou sezonu. Pro vytoužený cíl jdeme společně, v čemž se já osobně vyžívám," prohlásil útočník.

Ve Spartě je výborná parta, hlásí Chlapík

"Myslím si, že co se kabiny týče je tu skvělá parta kluků. Kdokoliv přijde, hned se tu mezi námi cítí dobře. Herně si také myslím, že až na výpadek ve Varech to bylo docela dobré. Přeci jen teď je dlouhá pauza bez zápasů, takže se chceme soustředit na nabrání fyzičky, abychom do play off vkročili dobře," nechal se slyšet Chlapík.

Těžit bude společně se svými spoluhráči ze zkušeností a rad trenérů. "Trenéři nám dají nějakou šablonu a taktiku. Ale nakonec jsme tam my, kdo hraje. My jsme ti, kteří jsou na ledě, takže je to o nás hráčích, abychom byli připraveni a odvedli, co po nás trenéři chtějí," ví hráč Sparty.

"Je to určitě zkušená dvojka, která ví, jak dosáhnout úspěchu. Ale jak jsem již říkal, ve finále jsme to my hráči, takže je to především o nás," okomentoval Chlapík trenérskou dvojici na střídačce Sparty.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
117.9 ms