Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O2 TV Sport nasadí dron v hokejové extralize. Diváky čeká unikátní přenos pod můstkem v Klingenthalu

Dron použitý v hokejové extralize © o2.cz

V sobotu 17. února chystá stanice O2 TV Sport speciální přímý přenos hokejové Tipsport extraligy z prostředí skokanského můstku v německém Klingenthalu. Odehraje se zde západočeské derby mezi plzeňskými Indiány a karlovarskou Energií. Fanoušci se dočkají řady zajímavých záběrů, do kamerového výběru bude například zařazen pohled z dronu. Přímý přenos startuje na O2 TV Sport od 16.15 hodin.

Západočeský souboj mezi týmy HC Energie Karlovy Vary a HC Škoda Plzeň se uskuteční v sobotu 17. února, stane se tak součástí desátého výročí Německé hokejové ligy DEL 2. Hrát se bude pod širým nebem na úpatí skokanského můstku v německém Klingenthalu.

„Diváci se mohou těšit na opravdu mimořádnou podívanou, která v hokejové extralize ještě nikdy nebyla. Přímo na místě připravujeme rozsáhlé studio, kde nebudou chybět experti Jakub Koreis a Roman Málek. Aktuální informace a ohlasy bude z ledové plochy přinášet mimořádně reportérské duo ve složení Tereza Kubíčková a Jan Hrabal. Jako bonus zařadíme do živého přenosu dron, ten nabídne zcela unikátní pohled na stadion pod skokanským můstkem," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Výrobu přenosu má na starost společnost O2 TV Production, která nasadí celkem 20 kamer. Chybět nebude populární O2 TV Helmet Cam, jež ukazuje záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích, nebo O2 TV Inside Cam, ta přináší emoce fanoušků i atmosféru na stadionu. „Vedle těchto kamer plánujeme i tady ve venkovním prostředí využívat záběry přímo z ledové plochy, které nám doručuje speciální kameraman na bruslích. Samozřejmě čekají nás specifické podmínky, to především z hlediska počasí," doplnil Marek Kindernay.



Společnost O2 TV Production, která kromě sportovních přenosů v nejvyšší kvalitě přináší i produkce z oblasti konferencí nebo televizní zábavy, zapojí do výroby nejmodernější přenosový vůz. „Musíme připravit kompletní kamerové zázemí, jak pro výrobu přenosu, tak například pro videorozhodčí. Oproti běžným zápasům z hokejové extraligy budeme na místě realizovat také studio, s tím souvisí zapojení jeřábů. Mimo sobotního duelu vyrábíme zápasy také v pátek a v neděli, tudíž náš signál poputuje i k divákům německé stanice MDR,” prozradil šéf O2 TV Production Rostislav Suslo.

Začátek studia: 16.15 hodin. Moderátor: Jan Homolka. Experti: Jakub Koreis a Roman Málek. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportéři: Tereza Kubíčková a Jan Hrabal.

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
142.2 ms