Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nejsme miláčci fanoušků, ale to nám vyhovuje! hlásí hvězda Sparty

Filip Chlapík © hcsparta.cz

Filip Chlapík dvěma brankami rozhodl těžké utkání, v němž Sparta Praha zvítězila na ledě Olomouce poměrem 3:1. Sparťanský útočník se vyjádřil také k tomu, že hráči klubu z hlavního města nebývají většinou po republice příliš oblíbení.

"Vím, že se to (střílení gólů - pozn. red.) ode mě čeká a doufám, že jsem to poslední zápasy rozjel. Jsem hlavně rád, že jsme vyhráli a já udělal svoji práci," uvedl Chlapík v rozhovoru pro hcsparta.cz.

"Věděl jsem, že je to otázka času, protože jsem šance měl. Věděl jsem, že když budu hrát stejně a budu mít stejný mindset, začne to tam padat. Ale hlavně, ať vyhráváme," nechal se slyšet český reprezentant.

Tři body z Olomouce jej velmi potěšily. "Jsme strašně rádi za výhru, protože jsme jeli pět hodin v autobuse a Olomouc hlavně hraje skvěle. Klobouk dolů. Udělali si renomé po celé extralize, že nemají velká jména, ale jejich styl je účelný a náročný. Je to cenná výhra," oddechl si Chlapík.

Chlapík: Olomoučtí dobře vědí, co mají dělat, jsou spolu dlouho

"Mají propracovaný styl. Když hrají jeden na jednoho, tak si vás odtlačí. Mají dobrý tým a mají tu hráče dlouho, takže ti ví, co mají dělat," pochválil hráč se zkušenostmi z NHL své protivníky.

"Když Olomouc dala gól, humbuk byl veliký a bylo to cítit. Když hrajete venku, odvolá se gólman a domácí fanoušci ženou tým dopředu, je těžké to ustát. Tlak tam byl silný. Když vedete a jste na druhé straně, je to vždycky nepříjemné," řekl Chlapík.

Nepřátelskou atmosféru si ale jinak poměrně užíval. "Je to proti nám všude podobné, že nejsme zrovna miláčci fanoušků. Nám to ale vyhovuje, protože jsme tým, který když jede tahle dlouhou cestu, dostane ho to do hry," dodal útočník Sparty.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
152.4 ms