Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nehrajeme teď dobrý hokej, omlouval se fanouškům po vánočním derby Pánik

Richard Pánik © hcocelari.cz

Třinec nezvládl vánoční derby dvou moravskoslezských rivalů, s Vítkovicemi prohrál 2:4. Autor jedné branky Richard Pánik vysvětloval proč. Podle něj Oceláři nemají dobrou formu, poslední zápasy z jejich strany nebyly zrovna ideální.

"Celkový dojem z našeho výkonu nebyl ideální. A to hlavně směrem do ofenzívy," ulevil si po utkání slovenský forvard v rozhovoru pro oficiální webové stránky Třineckých hcocelari.cz.

"Vítkovice nás nepouštěly do branky, my málo stříleli, málo se do brankoviště tlačili," krčil rameny Pánik, slovenský hokejový reprezentant a jedna z největších hvězd české Tipsport extraligy.

"Poslední zápasy z naší strany nejsou ideální, nehrajeme teď dobrý hokej a je na nás, abychom se z toho dostali," uvedl Richard Pánik, který má bohaté zkušenosti i ze slavné kanadsko-americké NHL.

Třinec nevyužil ani přesilovku 5 na 3

V závěrečné dvacetiminutovce hráli Oceláři dlouhou přesilovku pět na tři, navzdory velkému tlaku však nedokázali tuto příležitost zužitkovat a odmítli vyrovnání na 3:3, což mohlo být pro utkání klíčové.

"Tam jsme měli šance vyrovnat, nevyužili jsme je," mrzelo dvaatřicetiletého martinského rodáka a bývalého hráče Tampy Bay Lightning, Toronta Maple Leafs, Chicaga Blackhawks, Arizony Coyotes, Washingtonu Capitals, Detroitu Red Wings a New Yorku Islanders.

Za stavu 2:4 měl velkou šanci, když jel sám na brankáře Matěje Machovského, ani nadvakrát však neuspěl. "Zkoušel jsem střílet mezi nohy, ale chytil mi to. Byl to dobrý zákrok, navíc pak dobře kryl i moji dorážku," posteskl si Pánik.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
174.9 ms