Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Na Tampere jsme se poctivě připravili, hlásí po výhře kouč Pardubic Varaďa

Václav Varaďa © google.com

Trenér Václav Varaďa pochválil své svěřence, kteří v úterý porazili nepříjemného soupeře z Finska v hokejové Lize mistrů. Podle slov uznávaného kouče byli Východočeši na Ilves Tampere velice precizně připraveni a věděli, co mají očekávat.

Pardubické Dynamo porazilo Tampere 3:1, i když po jedenácti odehraných minutách prohrávalo 0:1. Díky gólům Radila, který se trefil hned dvakrát, a Zohorny ovšem nepříznivý výsledek zvrátilo a zvítězilo.

"My jsme se poctivě na Ilves připravovali. Čekali jsme vyrovnaný zápas, což nakonec i byl," uvedl pardubický hlavní trenér Varaďa v rozhovoru pro oficiální klubové stránky hcdynamo.cz.

"Super, že jsme dali ten gól na 1:1 a vzali jsme jim vítr z plachet," radoval se kouč z vyrovnávací branky, která vrátila Perníkáře zpátky do hry. Radil vyrovnal po sedmi minutách od úvodního gólu Tampere.

Pro postup uděláme maximum, říká trenér Dynama

"Pak jsme přidali dva další góly a myslím, že jsme si to zkušeně hlídali až do konce zápasu a v podstatě je nepustili do žádné vážnější situace," pochválil své svěřence někdejší trenér Ocelářů Třinec.

"Jsme rádi za vítězství, je ještě jeden zápas a uděláme maximum, abychom přes Ilves přešli," říká odhodlaně Varaďa. Ten svůj tým připravil skvěle a hokejovou Ligu mistrů si velmi užívá.

Do odvety tedy míří Pardubice s velice nadějným dvougólovým náskokem. V úterý 21. listopadu se pak bude hrát domácí odveta, Dynamo přivítá finský celek Ilves ve své Enteria Areně.

Zdroj: hokejportal.cz, hcdynamo.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
182.4 ms