Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Daňo: Budeme-li se soustředit na sebe a vyhrávat, nemusíme se dívat za sebe

Marko Daňo © hcocelari.cz

Podle Marka Daňa přišla reprezentační pauza hokejistům Třince vhod. Oceláři nasbírali nové síly a jsou nabuzeni na další utkání hokejové extraligy.

"Měli jsme tři dny volna, to se jen tak přes sezonu nevidí. Jsme rádi, že jsme měli možnost si odpočinout, že trenéři nastavili program tak, abychom mohli zregenerovat," pochvaloval si Daňo.

"Byl jsem v Tatrách, úplně vypnul hlavu v pěkném prostředí. A teď jdeme znovu do práce," je odhodlán slovenský hokejista, který to sdělil v interview pro klubový web Ocelářů hcocelari.cz.


Daňo v akci.

Chceme být v tabulce aspoň tam, kde teď, hlásí Daňo

"My se musíme soustředit na svou hru a své zápasy. Když v nich uhrajeme maximální počet bodů, vůbec se za sebe dívat nemusíme," odpověděl Daňo na dotaz, zda se už hráči dívají na tabulku před blížícím se play off.

"Věřím tomu, že uděláme všechno pro to, abychom na konci základní části byli tam, kde teď, nebo ještě výš. Bude to náročné, ale je to jen o nás. Připravíme se, budeme na poslední zápasy připraveni," věří hráč.


Marko Daňo.

Čtyři zápasy v jednom týdnu? Dá se to, říká Daňo

Třinec teď čekají v jednom týdnu čtyři duely. "Máme tam vložené kolo ze začátku sezony, dohrávku v Hradci. Dá se to zvládnout, v kariéře jsem zažil i horší program. Je důležité do toho jít s čistou hlavou, k tomu nám pauza hodně pomohla. Budeme mít teď skvělé tréninky a těšíme se na zápasy, půjdeme do nich s chutí," prohlásil Daňo.

Jako první narazí Oceláři na Hradec Králové. "Těžce se u nich hraje, mají dobré začátky zápasů. Na to si musíme dávat pozor. Dlouhodobě říkáme, že hokej se hraje šedesát minut a teď přichází čas to ukázat. Věřím tomu, že to zvládneme a těžký týden v Hradci začneme dobře, to znamená vítězstvím," dodala třinecká opora.


Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
197.2 ms