Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Boleslav? Můj oblíbený soupeř, hlásí sparťan o svém bývalém týmu

Pavel Kousal © google.com

Pavel Kousal pomohl gólem Spartě Praha porazit své bývalé parťáky z Mladé Boleslavi 6:3, ze středočeského týmu se stává jeho oblíbený soupeř. Jak sám přiznal, branku proti svému někdejšímu zaměstnavateli slavil možná až moc divoce.

"V některých pasážích byli podle mého i lepší. Škoda pro ně, že nedávají víc gólů při hře pět na pět, což je asi tím, že se jim celkově nedaří. Na druhou stranu jim vychází přesilovky, takže si myslím, že jim to začne padat," ocenil sílu soupeře Pavel Kousal.

"Měli jsem velmi vydařený vstup do první třetiny, díky kterému jsme nakonec dali dva góly a vedli. Do druhé i třetí třetiny jsme vstoupili lehkovážně, a přestože jsme odskočili na tři góly, udělali jsme chyby," připustil sparťanský forvard.

"Dva zbytečné fauly dokázala Mladá Boleslav potrestat a dala dva góly. My jsme na štěstí rychle zareagovali a nakonec vyhráli," oddechl si český reprezentační hokejista z HC Sparta Praha.

Fanoušci na Kousala pořvávali, že je ubožák

Vztyčeným ukazovákem byly pro Spartu četné fauly, jichž se dopouštěla. "Musíme hrát furt stejně a zodpovědně. Nesmíme se nechat uchlácholit vedením a hlavně nefaulovat v útočném pásmu," uvědomoval si Kousal.

Zápasy s Mladou Boleslaví pro něj mají zvláštní nádech. "Bylo to pro mě speciální. Už při rozbruslení jsem byl trošku nervózní z toho, jak jsem bruslil na druhé straně a bál jsem se, abych pak nevystřídal na střídačku Boleslavi," smál se.

Fanoušci ho nepřivítali zrovna vřele. "Slyšel jsem, jak na mě řvali, že jsem ubožák. (směje se) Oslava gólu mi trošku ujela. Moc gólů jsem zatím nedal, tak jsem si ji užil trošku víc, než jsem vůbec chtěl," připustil Kousal.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
129.3 ms