Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Pod Rulíkem je reprezentační hokej zábavnější, hlásí Chlapík

Filip Chlapík © google.com

Filip Chlapík se chystá na světový šampionát a pochvaluje si, že pod novým trenérem Radimem Rulíkem je hokej zábavnější. Tedy zábavnější, než tomu bylo v minulosti. Co řekl o Davidu Pastrňákovi z Bostonu Bruins?

"Herní styl se oproti loňsku změnil. Je to zábavnější, člověk na nic nečeká. Snažíme se hrát hokej, bruslit a každá malá chyba se trestá, takže si na ně musíme dávat pozor," uvedl sparťanský kanonýr v rozhovoru pro klubové stránky Sparty Praha hcsparta.cz.

"Na parádičky není čas, ale za mě je to velká změna. Dnešní hokej o tom je, což je asi dobře, protože padají góly," domnívá se Chlapík, který je velkou oporou Sparty a za sebou má také působení ve slavné kanadsko-americké NHL.

Tempo v národním týmu je letos vysoké. "Ono je to logické. Bojuje se o místo na domácím šampionátu, takže každý hráč jede na maximum," nechal se slyšet hráč, jenž v minulosti oblékal dres kanadské Ottawy Senators, Pelikans či Ambri-Piotta.

Pasta? Přeju mu zisk Stanley Cupu, říká Chlapík

"V klubové sezoně je sestava daná, takže člověk se kouká spíše na jednotlivé zápasy. Tady je to jiné. Když to srovnám s přípravou na sezonu, jsme jako mladí kluci, kteří bojují o flek v týmu," hlásí 26letý klenot sparťanské sestavy a český reprezentant.

"Na to, že je nás sedm lajn, je to i v tréninku záhul. I přes vyšší počet hráčů je to dobře vymyšlené. Kemp je dobře připravený, člověk se zadýchá a dostane se do tempa, i když nás je víc," prohlásil odchovanec libereckých Bílých Tygrů.

Vyjádřil se i k Davidu Pastrňákovi, kterého by fanoušci chtěli vidět na domácím šampionátu. "Přál bych mu, aby došel co nejdál a zabojoval o Stanley Cup, ale kdyby mohl přijet, bylo by to skvělé," řekl Chlapík. Pastrňák nicméně s Bostonem Bruins pokračuje v play off NHL.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
44.1 ms