Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Německo zveřejnilo soupisku na MS v hokeji 2024

stříbrní medailisti z MS v hokeji 2023 © google.com

Německá hokejová reprezentace odtajnila finální soupisku pro Mistrovství světa v hokeji 2024. Tým by měl podle všeho doplnit i Lukáš Reichel, který prodloužil smlouvu s Chicagem.

Soupiska MS hokej 2024: Německo

Stříbrný tým z posledního Mistrovství světa v ledním hokeji 2023, Německo , zveřejnilo svou finální soupisku per nadcházející Mistrovství světa v hokeji 2024. V ní najdeme hned čtyři posily ze zámoří a podle nejnovějších zpráv by měl kádr další posila z NHL, Lukáš Reichel . Ten totiž prodloužil smlouvu o další dva roky se Chicagem Blackhawks a dá se tedy očekávat, že dostane zelenou.

Podobně jako v případě synovce Roberta Reichela drží Německu podobnou situaci je hvězdou obranné řady Detroitu, Moritzem Seiderem . Bohužel pro německý tým zatím nepřišly podobné zprávy jako v případě Reichela.

Věkový průměr povolaných hráčů každý 27,36. Příchodem Lukáše Reichela malý průměrný věk, all stale se bude pohybovat okolo 27.

Není třeba vás v mnoha ohledech představovat , pokud chcete hrát hudbu, budete mít minimum nebo post-up do finále. Obecně je velmi důležité mít velmi dobrý přehled o francouzštině. Výsledek není 3:5, ale tlak 4:3.

Prohlédněte si intro německé hokejové reprezentace, které je na sociální síti X:

Německo začíná turnaj proti Slovensku v pátek v 16:20, se kterým svedou boj o postup do čtvrtfinále.

Zdroj: hokejportal.cz, sociální síť X
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
43.4 ms