Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Vyvarovat se hloupých faulů a víc chodit do branky, to je recept, říká sparťan Hrabík

Kryštof Hrabík © google.com

Zápas Sparty Praha s Kometou Brno rozhodly až samostatné nájezdy, které vyzněly lépe pro jihomoravský celek. Podle sparťanského hráče Kryštofa Hrabíka se Sparta musí vyvarovat zbytečných faulů, zároveň mluvil také o zlepšení efektivity v útoku.

"Hloupé fauly, těch se musíme vyvarovat. Když už je uděláme, tak to musíme ubránit v oslabení. Tentokrát se štěstí prostě přiklonilo na druhou stranu," krčil rameny po prohře střelec první branky Sparty Hrabík.

Sparta v první třetině dominovala, přesto v ní prohrávala. Co následovalo v kabině, co si hráči řekli? "Abychom zůstali trpěliví, pokračovali v té hře, kterou jsme předváděli u nich v pásmu. Myslím si, že jsme se potom ve druhé třetině skvěle vrátili do zápasu. Bohužel nám nepřálo štěstí," řekl Hrabík pro hcsparta.cz.

Sparťané vyslali na branku Komety 43 střel. "Osobně si nepamatuji zápas, ve kterém by měl tým, za který jsem hrál, tolik střel. Je to dobré, musíme více chodit do branky a být tam důraznější," nabádal hráč.

Spolupráci s kolegy z formace si Hrabík pochvaluje

Jak hodnotí svou lajnu? "Kdybychom zápas vyhráli, tak by se to hodnotilo lépe. S Davidem Vitouchem a Zackem Kassianem si vyhovujeme, hraje se mi s nimi super," nechal se slyšet Hrabík.

"Dnes to tam spadlo nám, příště to může být někdo jiný. Jsme rádi, že týmu pomáháme. Důležité je, že jsme se do zápasu vrátili a bereme bod. Jedeme dál," uvedl sparťanský hokejista.

Aktivitu v útoku bude chtít Sparta přenést i do dalších utkání a z toho s Kometou se poučit. "Je to něco, co si budeme chtít vzít do dalších zápasů. Je dobře, že bylo hodně střel, musíme příště dát více gólů," hlásí Hrabík.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
199.8 ms