Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Vyhráli jsme v Brně dvě utkání a chceme tam vyhrát zas! zní z Litvínova

Nicolas Hlava © google.com

Litvínovská Verva vyhrála první dva zápasy série play off na ledě Komety Brno, pak ale ztratila dva domácí duely. Teď jedou Litvínované opět do Brna a jejich forvard Nicolas Hlava věří, že tam opět budou vítězit.

"Myslím si, že nás rozbouraly první tři góly. Nahráli jsme jim na dva, tři góly, to už je pak těžké v play off. Je to zkušený tým, který si to pak pohlídá. Co nám napadalo v Brně, tentokrát napadalo jim," krčil po poslední domácí prohře rameny Hlava.

"Chyby byly opravdu velké, musíme si dávat pozor, poučit se z toho. Prohry bolí, ale play off je hezké v tom, že zápas skončí, hodíme to za hlavu a jdeme se připravit. Další nový den, s čistou hlavou na zimák a připravit se na další zápasy. Je to vyrovnané 2:2 a furt si to chceme s Brnem rozdat," říká hráč.

"Všichni jsme věděli, že Brno nepřejedeme 4:0. Brno je pořád favorit, jsme rádi, že jsme tam urvali dva zápasy a chtěli jsme nějaký urvat i doma. Škoda, že se to nepovedlo první den, bylo to vyrovnané až do konce, ale někdy to tak je. My jsme vyhráli dvakrát tam, oni dvakrát tady," uvedl Hlava pro hcverva.cz.

Nevidím důvod, proč si do Brna nevěřit, burcuje Hlava

"Je to víc bojovné. Čekali na naše chyby s tím, že z breaků nám ujeli a dali góly. Hrají chytře, na druhou stranu my nemůžeme dělat takové chyby," nechal se slyšet litvínovský útočník.

Stav série je 2:2, po úvodních dvou výhrách Litvínova se po dvou vítězstvích Komety v Litvínově začíná od nuly. "Srovnal se stav série. Jedeme do Brna s tím, že jsme tam vyhráli dva zápasy a chceme vyhrát zase," tvrdí Hlava.

Ten si nemyslí, že by si Litvínov po domácích porážkách neměl věřit, že to v Brně zase otočí. "Nevidím důvod, proč si nevěřit, můžeme tam zvítězit i potřetí," je si jistý litvínovský hokejista.

Zdroj: hokejportal.cz, hcverva.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
195.6 ms