Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Spolupráce s Němečkem? Paráda, hlásí sparťanský Kanaďan

Aaron Irving © google.com

Spolupráci s kolegou z obranné lajny Davidem Němečkem si nemůže vynachválit kanadský bek ve službách Sparty Praha Aaron Irving. Ten je spokojen také s důvěrou, kterou ve Spartě cítí podle svých slov ze všech stran.

Irving promluvil pro hcsparta.cz po vítěžné sérii 4:0 s Libercem, která však pro Bílé Tygry byla vzhledem k předvedené hře opravdu krutá. "Potvrdili, že jsou velmi dobrý tým. Byla to pro nás skvělá a těžká výzva," řekl Kanaďan.

"Dva zápasy šly do prodloužení a nájezdů, ve kterých jsme odvedli dobrou práci. Máme silný tým, díky němuž můžeme pomýšlet na nejvyšší cíl. Jsme šťastní za vyhranou sérii, ale pokaždé je co zlepšovat. I z této série se můžeme poučit," uvedl Irving.

"Víme, že máme velice zkušený tým se dvěma skvělými brankáři. Víme, že dokážeme uspět díky tvrdé práci, píli a díky vzájemné sebedůvěře. Musíme dodržovat věci, které si řekneme," domnívá se sparťanský hráč.

Hodně si ve Spartě věříme, říká Irving

Spolupráce s Němečkem se mu zamlouvala. "Bylo to dobré. Myslím si, že se nám spolu hraje dobře. Dokážeme skvěle komunikovat a vzájemně se doplňovat. Čím více spolu budeme hrát, tím lepší dokážeme být," věří Irving.

Ve Spartě je velmi spokojen. "Cítím hodně důvěry ze všech stran, ať už od kluků nebo trenérů. Do každého zápasu si navzájem hodně věříme a víme, že když předvedeme naši hru, dokážeme uspět," prohlásil.

"Myslím si, že tohle je oproti tehdejšímu týmu v Litvínově největší rozdíl. Mentalita týmu je skvělá," nechal se slyšet Irving, který dříve v extralize nastupoval za zmíněnou livínovskou Vervu.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
234.9 ms