Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sparta si pojistila hned šestici talentovaných mladíků

Martin Böhm © sp

Hokejová Sparta Praha myslí na budoucnost a ukázala to i podpisem smlouvy s šesticí nadaných mladých hráčů. O jaké hokejisty se konkrétně jedná? To se dozvíte v článku.

"Naším velkým cílem je, abychom dokázali zapracovat do A-týmu hráče jak z akademie Sparty, tak Letňan. Je super, když se v organizaci prosadí hráči, kteří mají k organizaci vztah už od mládí. Věřím, že tito hráči dokáží navázat na zlatý úspěch v juniorské soutěži a najdou si pevné místo mezi dospělými, ať už ve Spartě, nebo v našich partnerských klubech Litoměřicích a Letňanech," uvedl pro hcsparta.cz sportovní ředitel klubu Tomáš Divíšek.

Prvním z mladíků je Oldřich Cichoň, který by měl doplnit brankářské duo Jakub Kovář - Josef Kořenář. "Je důležité, že máme v brankářském týmu také talentovaného gólmana, který může vedle dvou zkušenějších parťáků růst a bez obav je v případě potřeby nahradit," uvedl Divíšek.


Oldřich Cichoň

Smlouvu podepsal i zadák Martin Böhm. "Má v sobě velký talent. Když ho bude dál úspěšně rozvíjet, může to dotáhnout daleko. Ve svém věku umí dobře číst hru, nebojí se hry do těla a hlavně umí výborně podpořit útok," chválil jej manažer.

Andreji Fábrymu je teprve 18 let, přesto už se o něm nějakou dobu ví. "Jako junior by mohl klidně už v této sezoně naskakovat mezi dospělými. Nebojí se, má fakt šikovné ruce a skvěle bruslí. Snad se mu bude nadále dařit," řekl na jeho adresu Divíšek.


Andrej Fábry

Obránce Dominik Pavlák má před sebou také nejspíš skvělou budoucnost. "V playoff se stal jednou ze stěžejních postav naší juniorky. Je to zajímavý bek, který si určitě zaslouží větší šanci," prohlásil Tomáš Divíšek.

Sparta podepsala nový kontrakt také s Davidem Senčákem a Janem Krupičkou. "V playoff juniorské extraligy patřil mezi nejlepší hráče, pravidelně bodoval a významně se podepsal pod zisk titulu. Umí i dobře využít svých 190 centimetrů," okomentoval Krupičku sparťanský sportovní ředitel.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
123.9 ms