Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Smůla prolomena! Hvězdě brněnské Komety už to zase střílí

Marek Ďaloga © google.com

Marek Ďaloga už zase střílí branky, což se mu předtím nevedlo. V posledním utkání se trefil proti Spartě Praha. Zároveň se stal v Kometě posledním střelcem loňského roku a prvním střelcem toho letošního.

"Budu se snažit v tom stále pokračovat. Šancí jsem měl spoustu i předtím, ale nepadalo to tam. Teď to tam dva zápasy padlo. Byl bych rád, kdyby se ta série ještě prodloužila, ale ještě radši bych byl, kdybychom vyhráli," řekl Ďaloga pro hc-kometa.cz.

Duel se Spartou Praha byl hodně vyhrocený. "Se Spartou je to vždycky takové, bývají to vyhecované zápasy. Já mám takové zápasy rád, užívám si, když se hraje nadoraz. Ještě k tomu nás ženou fanoušci, kteří zase byli naším šestým hráčem. Chyběly tomu jenom body," posteskl si zadák.

Během krátké doby inkasovala Kometa třikrát, stejně jako proti Kladnu. "Tohle se nám prostě nesmí stávat. Možná se musíme lépe koncentrovat po inkasovaném gólu," kroutil hlavou Ďaloga.

Sparta, teď dvakrát Pardubice... Kometu čeká náročný program

A pokračoval: "I při tom prvním gólu, kdy rozhodčí tak nějak zvláštně zapískal, jsme to měli dohrát do konce. Na druhou stranu jsme zase ukázali, že bojujeme až do samotného závěru, šancí jsme tam měli spoustu."

"Sparta je ale taky silná a má skvělého brankáře, který ji držel. Škoda, nepadlo nám to tam, ale musíme se odrazit od toho, že nás to nezlomilo, a vždycky hrát až do konce," uvedl hráč Komety Brno.

Po Spartě přijde další náročný soupeř, a to hned dvakrát po sobě. Pardubice. "Já to mám radši, jestli můžu mluvit za sebe. Raději hraju s týmy ze špičky tabulky. Aspoň nám to ukáže, na čem jsme. Musíme hrát stejně jako v pátek se Spartou a proměnit k tomu šance. Už se to štěstí musí přiklonit na naši stranu," věří Ďaloga.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-kometa.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
154.2 ms