Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Rostoucí popularita hokeje mezi sázkaři

Sázení na hokej © google.cz

Lední hokej si tradičně užíval popularitu v mnoha zemích. Nicméně v posledních letech jsme svědky výrazného trendu, který přitahuje pozornost sportovních fanoušků z různých koutů světa. Tento nárůst zájmu vedl k tomu, že sázkoví operátoři se stále více zaměřují na tento sport a nabízejí ho jako hlavní možnost pro své uživatele.

Sázet na zápasy v hokeji je možné skrze sázkové kanceláře a bookmakery, kteří často tento sport zahrnují do své online nabídky. Mezi nejoblíbenější sázkové kanceláře se řadí v současné době například Bet365 Slovensko, která doplňuje nabídku nejznámějších bookmakerů v Česku a na Slovensku. Díky této sázkovce si tak můžete přehledně vybrat utkání či turnaje, na které chcete uzavřít své sázky, a následně vložit vklad a sázku uzavřít. 

Hokej se mezi sázkovými kancelářemi řadí na první příčky, co se popularity týče. Sázkaři a zejména pak ti z České republiky mají toto sportovní odvětví velmi v lásce, což dokazuje i obrovská sledovanost tohoto sportu. Aktuálně je možné sázet jak na samotný výsledek zápasu, tak i například na počet vstřelených branek, počet faulů nebo třeba celkové množství trestných minut. Například v minulém roce vložili sázkaři ve svých sázkách na hokej částku přesahující 2 miliardy korun, jak nám sdělují data největších českých sázkových kanceláří. Pojďme si nyní blíže přiblížit, jak můžete na hokej jednoduše sázet své prostředky.

Jak lze na hokej sázet online?

Celý proces začíná prvotním krokem, kterým je výběr samotné sázkové kanceláře. Sázkařům doporučujeme se zaměřit na uživatelské recenze, nabídku samotných turnajů či zápasů v hokeji nebo třeba možnost uzavřít také live sázky (ty je možné uzavírat i těsně před utkáním nebo dokonce i během něj).

 

Jakmile budete mít sázkovou kancelář vybranou, stačí se zaregistrovat a následně ověřit váš sázkový účet. To provedete vyplněním osobních údajů a následným ověřením totožnosti. To zpravidla zahrnuje ověření pomocí průkazu totožnosti či řidičského průkazu nebo cestovního pasu a následně také nahrání aktuální fotografie vaší osoby.

 

S ověřeným účtem je poté možné provést vklad pomocí některé z platebních metod a následně si vybrat turnaj či zápas, na který chcete vsadit.

Co sledovat při výběru platformy pro sázení na hokej online

Při výběru sázkové platformy se doporučujeme zaměřit na několik kritérií:

 

-         Držení licence, která opravňuje k provozování sázkové kanceláře online

-         Uživatelské recenze

-         Nabídka sportů a jejich turnajů

-         Výběr platebních metod

-         Bezpečnost a férovost nabízených sázek či her

 

Ke správnému výběru platformy vám mohou pomoci recenze, které se sázkovými kancelářemi dopodrobna zabývají a které je popisují podle výše uvedených kritérií - viz. odkaz na recenzi na Bet365 výše. Pokud by vás následně některá z platforem zaujala, můžete si ji zobrazit a následně si nabídku na vlastní oči prohlédnout. Dostupné jsou na platformách také často kasinové hry, které vám mohou přinést spoustu zábavy a potenciální výhry.

Závěr

Hokej jakožto sportovní odvětví populární zejména v České republice se řadí mezi aktuálně nejžhavější a nejčastěji uzavírané sázky, které na sázkových kancelářích naleznete. Postupem času jej začaly sázkové platformy zahrnovat do své nabídky zejména díky různorodosti turnajů a také možnostem sázení, které jsou u tohoto odvětví velmi široké. Před sázením si vždy doporučujeme udělat váš vlastní průzkum, abyste přesně věděli, jakou nabídku vám daná kancelář poskytne a zda možnosti sázení budou odpovídat vašim preferencím.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
117.7 ms