Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Proti svému bývalému klubu, který vede jeho otec! Peterek junior pomohl Vítkovicím k výhře

Jonáš Peterek © google.com

Jonáš Peterek nakoukl do extraligy v dresu třineckých Ocelářů, na Štěpána už ovšem hrál derby v dresu rivala z Vítkovic. K výhře Ostravanů pomohl jednou asistencí. Pikantní je i to, že jeho otec je šéfem třineckého hokeje.

"Tak užil jsem si to. Jsem rád, že jsem si vyzkoušel, jaké to je. Ze začátku jsem byl trošku nervózní, ale jsem rád, že jsme vyhráli," nechal se Peterek slyšet v rozhovoru pro hc-vitkovice.cz.

"Myslím, že jsme všichni podali skvělý výkon. Jak z obrany, tak do útoku, skvěle zachytal gólman. Všichni hráči táhli za jeden provaz a vyšlo to," pochvaloval si Jonáš Peterek svůj tým.

Jaké to pro něj bylo, nastoupit do takového pikantního duelu? "Bylo to speciální, těšil jsem se na to. Jak jsem říkal, byl jsem trošku nervózní, ale myslím si, že jsem to nějak zvládl a užil jsem si to," řekl.

Většina Peterků fandí Třinci

Hecoval se před utkáním nějak se svým otcem? "Právě, že hecování žádné neproběhlo. To jen ostatní rodinní příslušníci, my jsme to nějak extra neřešili," usmíval se mladý hráč Vítkovic.

Většina jeho rodiny fandí Ocelářům. "Tím, že tam taťka hrál dlouho, tak jsou dlouho fanoušci Třince, ale když se nehraje proti Třinci, tak určitě fandí Vítkovicím," nechal se slyšet Peterek junior.

Vítkovice podovaly pošesté v řadě, z nejhoršího jsou tedy snad již venku. "Tak z nejhoršího venku asi ještě nejsme. Ještě nás čeká spoustu zápasů, takže musíme pokračovat takhle dále a bodovat," uvedl hráč.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-vitkovice.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
205.9 ms