Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 45. týden

Richard Nedomlel © google.com

Liberec s Hradcem Králové si vyměnily mezi sebou hráče. Mountfield navíc získal hokejistu Českých Budějovic. Českobudějovický bek Lukáš Doudera si hledá nové angažmá.

Nedomlel posílil Liberec

Zadáka Richarda Nedomlela z Hradce Králové do svých řad získali Bílí Tygři Liberec. Odchovanec Slavie Praha v uplynulé sezoně nakoukl i do národního týmu a pro Mountfield by měl být velkou posilou.


Richard Nedomlel.

Nedomlel se v minulosti snažil prosadit v NHL, k soutěžnímu utkání ale nikdy nezasáhl. Zahrál si v AHL, WHL a ECHL. V české lize si vyzkoušel angažmá ve Spartě Praha i Mladé Boleslavi.

Opačným směrem putuje Rosandič

Po opačné trase než výše zmíněný Nedomlel zamířil útočník Mislav Rosandič. Slovenský hokejista opustil Liberec a stal se novým hráčem Mountfieldu. 27letý rodák z chorvatského Záhřeba si zahrál na poslední olympiádě.


Mislav Rosandič.

Rosandič dříve v Česku oblékl i dres Vítkovic nebo krátce prvoligového Přerova. Na Slovensku působil v Banské Bystrici, Slovanu Bratislava, Detvě a v juniorském věku také v Dubnici.

Doležal hostem v Hradci Králové

Po dobu jednoho měsíce bude v královehradeckém Mountfieldu hostovat Zdeněk Doležal. Hradec Králové si útočníka vypůjčil z českobudějovického Motoru. Zkušený 29letý borec je odchovancem pražské Sparty.


Zdeněk Doležal.

Doležal si vedle mateřské Sparty a Českých Budějovic v Česku zahrál i za Slavii Praha, Ústí nad Labem či Litoměřice. Jde o někdejšího českého reprezentanta do 18, 19 i 20 let.

České Budějovice opustil Doudera

Lukáš Doudera již dále nebude působit na jihu Čech, dosavadní obránce Motoru České Budějovice si hledá nové angažmá. 24letý kladenský odchovanec a bývalý reprezentant do 20 let tak opouští Motor po pouhých čtyřech zápasech.


Lukáš Doudera.

Doudera odehrál i devět utkání na hostování v prvoligové Horácké Slavii Třebíč. Vloni nastupoval za Karlovy Vary, rovněž Třebíč a Kometu Brno. Kde zakotví příště? Sáhne po něm někdo z extraligy? To zatím není jasné.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
148.1 ms