Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Oceláři a Kometa se utkají v Bratislavě pod otevřeným nebem. O2 TV Sport odvysílá speciální zápas

Winter Classic © o2.cz

Jedním z vrcholů této extraligové sezony bude bezpochyby utkání pod otevřeným nebem, kdy si to na bratislavském Národním fotbalovém stadionu rozdají Oceláři Třinec a Kometa Brno. Stanice O2 TV Sport připravuje obsáhlé studio k tomuto výjimečnému utkání. Ve studiu budou mimořádně hned dva experti - Jakub Koreis a Roman Málek.

Kapacita fotbalového stadionu v Bratislavě je 22 500 diváků, a přestože zřejmě nebude vyprodáno, kulisa by měla být výtečná. Z Třince i Brna se na zápas chystá několik tisíc fanoušků.

Speciální předzápasové studio O2 TV Sport startuje v 17.45 hodin, úvodní buly bude vhozeno o tři čtvrtě hodiny později. Nabitým programem provede moderátor Jan Homolka, rolí expertů se zhostí Jakub Koreis a Roman Málek.

"Připravujeme atraktivní program včetně hostů, reportáží nebo vstupů našich reportérů. Na začátku se ohlédneme se za zápasy pod otevřeným nebem, připomeneme si nedávný souboj Sparty s Litvínovem v Drážďanech," uvedl šéfkomentátor a moderátor O2 TV Sport Jan Homolka.

"Část našeho štábu zamířila do slovenské metropole už den před utkáním, aby našim divákům zprostředkovala informace ze zákulisí i dojmy aktérů před pátečním extraligovým soubojem," uvedl šéfeditor hokejové redakce Tomáš Zetek.

Začátek studia: 17.45 hodin. Moderátor: Jan Homolka. Experti: Jakub Koreis a Roman Málek. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportéři: Tereza Kubíčková a Jan Hrabal.

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
107.5 ms