Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Ocelář Růžička po 400. asistenci: Tyhle momenty asi ocením až po konci kariéry

Martin Růžička © hcocelari.cz

Martin Růžička si v zápase proti Karlovým Varům připsal již 400. extraligovou asistenci na gól. Stal se teprve jedenáctým hokejistou, kterému se to podařilo. Jak to prožíval? Jak sám říká, tyto momenty asi zcela ocení až po konci aktivní kariéry.

"Je to pěkné, ale jak říkám vždy při takových momentech, všechno tohle asi ocením až po kariéře," nechal se Růžička slyšet v rozhovoru pro klubové webové stránky Třineckých hcocelari.cz.

Na piedestal aktuálně Růžička staví týmové úspěchy. "Jeli jsme sem (do Karlových Varů - pozn. red.) s tím, že chceme za každou cenu vyhrát a vítězství máme," pochvaloval si po duelu třinecký forvard.

"Dali jsme první gól, pak jsme ubránili nějaká oslabení a to nám dalo klid. Hráli jsme poctivě a byli jsme za to odměněni," nechal se slyšet již 38letý hokejový veterán, který je třetím nejproduktivnějším hráčem ligy.

Karlovy Vary mohly vyrovnat, za stavu 0:1 ale nastřelily jen tyč

Klíčovým momentem v utkání v Karlových Varech, které hosté ovládli 3:0, byla situace za stavu 1:0 pro Oceláře, kdy Energetici hráli přesilovou hru a během ní orazítkovali tyč třinecké branky.

"Kdyby dali, je to 1:1 a začíná se od začátku," připustil Růžička, že utkání by po vyrovnání mohlo vypadat úplně jinak. Třinec díky výhře drží v tabulce třetí místo, avšak s velkou ztrátou na Pardubice a Spartu.

"Podobných situací, kdy se zápas může zlomit na jednu či druhou stranu, je ale vžycky více. My jsme šli výhře naproti," dodal Růžička, jenž má po 33 kláních na kontě 35 kanadských bodů (15+20).

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
165.8 ms