Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O 4. místo se budeme rvát, zní z brněnské Komety

Kometa Brno krouží kolem čtvrté příčky, která jí může zaručit přímý postup do extraligového čtvrtfinále. A právě tato meta je nyní pro Kometu primárním cílem, říká její obránce Marek Ďaloga.

Kometa se aktuálně nachází na šestém místě, od čtvrté Plzně ji dělí jediný bod s tím, že oproti Západočechům mají Brňané ještě dvě utkání k dobru. Vyhlídky na čtvrtou příčku jsou tak určitě realistické.

A nic na tom nemění ani domácí prohra 2:3 po prodloužení s posledním Kladnem. "Čtverka je nyní hodně hratelná a rádi bychom se o ni poprali," uvedl pro hc-kometa.cz brněnský bek Ďaloga.

"Musíme se připravit, nic nepodcenit a hrát na sto procent. Dát do toho všechno, jelikož body potřebujeme a nemůžeme je ztrácet," řekl obránce před utkáním s Kladnem, na kterém si nakonec Kometa překvapivě vylámala zuby.

Proti Motoru na výbornou, prohra s Rytíři všechny zaskočila

Kladno předtím prohrálo 17 utkání v řadě, tato série byla hrozivá. Všechny pak překvapilo, že Rytíři dokázali vyhrát zrovna na ledě Komety. Ta má ale stále nakročeno k vytyčenému čtvrtému místu.

O zápas dříve Kometa porazila České Budějovice, utkání mělo parametry play off. "Byl to takový lepší trénink, asi takhle to nějak bude vypadat. Motor hraje výborně, má silný tým," řekl po Motoru Ďaloga.

Teď Kometu čeká obtížný soupeř, venku Sparta Praha. Venkovní budou i následující utkání na ledě Vítkovic a Olomouce, potom bude Kometa hostit doma Plzeň. Uvidíme tedy, zda se přiblíží k první čtyřce.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-kometa.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
213.4 ms