Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Karlstad a Praha? Velký rozdíl, hlásí bývalý sparťanský forvard Tomášek

David Tomášek © google.com

Přesunul se z české Tipsport extraligy do švédské Elitserien. Z Prahy do Karlstadu. Rozdíl je to obrovský, přiznává. Bývalý hráč Sparty Praha David Tomášek se ve švédském městě ale pomalu zabydluje.

Tomáškovi se v Karlstadu daří, hlavně osobně. V produktivitě je na pátém místě v celé lize. "Teď jsme sice měli trochu horší leden, týmu se ale víceméně celou sezonu daří. Mně se daří i bodově," pochvaloval si.

Za své výkony si zasloužil brzké prodloužení kontraktu. "S prodloužením smlouvy přišli poměrně rychle a já jsem cítil, že mi vše vyhovuje a dává mi to tady hodně i do budoucna, proto jsem se rozhodl zůstat," hlásí Tomášek.

Rozdíl Karlstad vs. Praha je podle něj značný. "Karlstad je opravdu malý, oproti Praze tu zas tolik míst není. Pár oblíbených míst jsem si však našel, hlavně na kávu," uvedl hráč pro hcsparta.cz.

V Karlstadu si Tomášek rád zajde na dobrou kávu

"Je tu hodně kaváren, které jsou místními hojně navštěvované. Hodilo se to hlavně ve chvíli, když byla tma a největší zima, to člověk kafe potřebuje trošku víc," usmíval se při interview Tomášek.

"Mezi oběma městy je velký rozdíl. Praha je oproti Karlstadu opravdu obrovská. Je v ní daleko víc míst, kam se dá zajít. Má ale své minusy, co se týče třeba dopravy. Každé město má své pro i proti," prohlásil útočník.

"Co se týká zimy, tak jsou tu nejtěžší listopad a prosinec. Možná ještě kousíček ledna, kdy je větší tma, ale zvyknete si. Teď už se vše otáčí a vypadá to dobře," těší se Tomášek na již o něco teplejší počasí.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
180.2 ms