Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Hvězda Pardubic Sedlák se těší na spolupráci s koučem Varaďou

Lukáš Sedlák © google.com

Lukáš Sedlák, tahoun a opora pardubického Dynama, vítá spolupráci s novým koučem klubu Václavem Varaďou. Podle svých slov to vnímá jako novou zkušenost, jež jej může posunout ještě dále.

"Na spolupráci s ním se hrozně těším. Na to, co nám všechno předá. Beru to jako novou zkušenost, která mě zase může posunout dál," uvedl v rozhovoru pro hokej.cz český reprezentační forvard.

"A přísnost? Za mě to má takhle být. Trenér má být na hráče náročný, aby plnili jeho pokyny," nechal se slyšet hokejista, který patří k nejznámějším tvářím v dresu východočeského mančaftu.

Jak na něj zatím působí Varaďovy tréninkové metody? "Zatím jsme měli spíš rozjezdové tréninky. Abychom si zvykli na brusle, puk, dostali se do bruslení. S trenéry jsme toho tedy moc neprobírali, ale nějaké změny samozřejmě jsou a je to všude vidět," prohlásil Sedlák.


Lukáš Sedlák

Rozhovořil se i o dojmech z přípravy. "Zatím super, konečně jsme na ledě. I když pauza letos pro mě nebyla tak dlouhá, za to jsem vděčný, protože letní tréninky žádného hokejistu tolik nebaví. Každý už chce hrát zápasy. Jsem rád, že to uteklo," řekl.

Srovnal i styl trenéra Tortorelly, pod nímž v minulosti hrál, s tím Varaďovým. "Možná se to srovnání i trošku nabízí v tom, jak pan Varaďa vyžaduje detaily té hry. Ovšem to samé bylo už s panem Rulíkem," uvedl Sedlák.

A dodal: "Dnešní hokej se právě tímhle směrem ubírá, takže všichni trenéři si dávají na maličkosti pozor. Já neustále říkám, že to je pořád hokej a jsme to my, kdo musíme hrát. Ale ty malé detaily jsou důležité."

Zdroj: hokejportal.cz, hokej.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
66.6 ms