Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Dopolední trénink české hokejové reprezentace napověděl, jak by mohly vypadat formace

Radim Rulík © google.com

Dopolední trénink napověděl, jak by mohly vypadat jednotlivé formace v úterním zápase proti Kanadě.

Poslední zámořské posily jsou na cestě do Prahy, ale dopolední trénink nestihly. Složení tréninkových formací napovědělo, kde by mohlo bostonské duo hrát. Radim Rulík se zatím oficiálně nevyjádřil, kde budou oba hráči nakonec hrát.

Český tým trénoval také přesilové hry, s kterými měl ze začátku šampionátu potíže. Aktuálně se pohybuje úspěšnost přesilových her přesně na 25 procentech, když ze šestnácti pokusů proměnil čtyři.


Složení tréninkových formací


Brankáři


L. Dostál

P. Mrázek

K. Vejmelka

 

 

 

 

Obrana

 

J. Krejčík

R. Gudas


M. Kempný

J. Rutta


L. Hájek

T. Kundrátek

 

D. Špaček

J. Ščotka


 

 

 

 

Útok


R. Červenka

L. Sedlák

O. Kaše

O. Palát

J. Kondelík

M. Stránský

D. Kubalík

D. Kämpf

M. Nečas

O. Beránek

D. Tomášek

J. Flek

D. Voženílek

R. Lenc


Z aktuální sestavy by byli nahrazení Jáchym Kondelík s Matějem Stránským, zatím jde ale o neověřené informace.

Dá se tedy očekávat, že Radan Lenc a Jan Ščotka do zápasů nezasáhnou a budou v záloze pro případ, že by došlo ke zranění. Nabízí se tedy varianta, že David Pastrňák bude hrát v jedné lajně s Pavlem Zachou a Ondřejem Palátem.

Ve hře je také možnost, že David Pastrňák bude hrát v jedné lajně s Romanem Červenkou nebo Martinem Nečasem. Více se dozvíme s blížícím se úterním zápasem. Dá se ale předpokládat, že Radim Rulík asi nebude zasahovat do složení první formace, která byla u všech čtyř gólů v utkání proti Velké Británii.


Vyjádření Tomáše Plekance

Asistent trenéra Tomáš Plekanec sdělil, že má tým v rukávu více variant, ale nejpravděpodobnější je zařazení Ondřeje Paláta k oběma borcům z Bostonu.

„Probíhala debata, seděli jsme u toho. Nějaké návrhy a varianty tam byly, jsou. To, jak ta sestava v úterý začne, ale neznamená, že to tak bude i dál. Bude to první varianta, se kterou do toho půjdeme,” řekl Plekanec.

Ve hře je ještě další varianta s Romanem Červenkou nebo další, která je ale zatím zatajena.

„Hrají v prvních lajnách NHL, a takových hráčů moc nemáme. Určitě to bude velké posílení. Na to, abychom se dostali daleko, vždycky potřebujete týmovost a soudržnost,” řekl na adresu Pastrňáka a Zachy.

Na otázku, zda oba hráče uvidíme v zítřejším zápase, odpověděl: „Já taky párkrát přijel později a taky jsem vždycky chtěl hned hrát. Myslím, že by to takhle bylo pro ně lepší. Bude ale záležet, jak se budou cítit a v jakém budou stavu.”

Zdroj: hokejportal.cz, hokej.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

  • nenalezen žádny zápas

TABULKA

no articles
68.1 ms