Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Cesta s mladými hráči je tou správnou, říká plzeňský boss Vlasák

Tomáš Vlasák © google.com

Sportovní manažer Plzně Tomáš Vlasák odpovídal na dotazy fanoušků na Instagramu, rozpovídal se o různých věcech. Třeba o tom, co si myslí o cestě, kterou si zvolil plzeňský hokej v poslední době.

V Plzni dávají hodně prostoru mladým hráčům z místní akademie, je tato cesta podle Vlasáka tou správnou. "Věříme, že ano. Můžete nastavit správnou koncepci už od mládeže a hráče pro A-tým vychovávat," sdělil Vlasák.

A pokračoval: "Nicméně na druhou stranu se také vše odvíjí od financí. Pokud například přivedete vynikajícího cizince, kterému se bude dařit, o jeho služby začnou mít zájem i movitější kluby. Jakmile ho přeplatí, je těžké tomu konkurovat."

Plzeňský manažer odpověděl také na to, co očekává od nové sezony. "Určitě bude velmi náročná, důležité bude chytit začátek soutěže," nechal se slyšet někdejší český hokejový reprezentant.


Tomáš Vlasák

A dodal pak ještě: "Určitě bychom rádi po třech letech postoupili do hlavní části play off. To je pro nás základní meta." Je tedy jasné, že Plzeň chce zpět do vyřazovacích bojů.

Vyjádřil se také k možným posilám. Resp. k tomu, co nevyšlo. "Nevyšli nám dva Švédové a jeden Fin. Rozhodli se ještě vyčkávat nebo podepsali jinde," odpověděl na dotaz Vlasák.

Fandové by si přáli návrat útočníka Jana Kováře, co na to Vlasák? "Honza má ještě platnou smlouvu ve Švýcarsku. Až k tomu bude příhodná doba, věřím, že i on sám se bude chtít vrátit. My o něho zájem určitě budeme mít," prohlásil.

Zdroj: hokejportal.cz, hcplzen.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
51.2 ms