Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

V Třinci skončil Bakoš

Martin Bakoš © hcocelari.cz

Jedno hodně zvučné jméno končí své působení v barvách Ocelářů Třinec. Martin Bakoš si hledá nové angažmá. Moravskoslezský hokejový klub to oznámil na svých oficiálních webových stránkách.

Martin Bakoš již není hráčem Třince. 32letý slovenský forward se přitom k Ocelářům připojil teprve letos v lednu, za Třinec za tu dobu stihl odehrát celkem 13 soutěžních utkání.

"V lednu jsme nečekali s ohledem na podepsaný dlouhodobý kontrakt, že by se v létě mohl na trhu objevit Libor Hudáček, o kterého jsme měli dlouhodobě zájem," uvedl sportovní ředitel Ocelářů Tomáš Peterek.

Oceláři si nemohli dovolit Bakoše i Hudáčka

"Martin i Libor jsou praváci a mají podobný herní styl, místo je však jen pro jednoho. S Martinem jsme se proto dohodli na ukončení jeho smlouvy," vysvětlil Peterek, proč Bakoš už v Třinci nepokračuje.


Bakoš v Třinci dlouho nepobyl.

"Děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí v další kariéře," nechal se dále slyšet Peterek. Sám hráč vzal svou situaci s nadhledem a také poděkoval Třinci za vzájemnou spolupráci.

V Třinci je obrovská konkurence, říká Bakoš

"Budu na Oceláře vzpomínat jen v tom nejlepším. Je to profesionální hokejová organizace, v kádru je velká konkurence," uvědomuje si rodák ze Spišské Nové Vsi, že v Třinci je velmi těžké se prosadit a udržet.

"Někdy se ale stane, že se angažmá nepovede podle představ. Přišel jsem do rozběhnutého vlaku, který drtil soupeře i beze mě," řekl Bakoš v krátkém rozhovoru pro hcocelari.cz.


Vrátí se do KHL?

"Chci nastupovat co nejvíce"

"Takže jsem neměl prostor předvést, že jsem platný hráč. Chci hrát co nejvíce, proto jsme se dohodli, že se naše cesty s Oceláři rozejdou. Díky Třinci za všechno," uzavřel slovenský hokejista.

Ten předtím nastupoval v ruské nadnárodní KHL za Soči, v této soutěži dříve působil také ve Spartaku Moskva, čínském Kunlunu a Vladivostoku. V Česku se mu v minulosti dařilo s Bílými Tygry Liberec.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
123.4 ms