Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 48. týden

Dmitrij Ogurcov © google.com

Frýdek-Místek hlásí posilu z ruské KHL. Havířovský gólman si vychytal zahraniční angažmá. Sokolov posílá dva své hráče do extraligy. Slavia získala zajímavou posilu z Plzně.

Havířovský Fučík do Polska

Brankář Tomáš Fučík opustil domovský Havířov a zamířil na zkušenou za hranice. Nově bude oblékat dres polského mančaftu GKS Tychy. Pro třebíčského rodáka nejde o první zkušenost s hokejem v cizině.


Fučík si už za Havířov nezahraje.

A dokonce ani o první zkušenost v Polsku, v minulosti totiž chytal za GKS Jastrzebie a Lotos Gdaňsk. Vedle toho hrával Fučík i za anglický Hull Pirates a slovenskou Žilinu.

Dva hráči Sokolova do Karlových Varů

Extraligové Karlovy Vary budou moct formou střídavých startů využívat služeb dvojice sokolovských hokejistů, kterými jsou dva útočníci, jmenovitě Radek Pořízek a Vojtěch Tomi.


Vojtěch Tomi (vlevo).

Ostravský rodák Tomi je odchovancem Vítkovic, je mu 27 let. O dva roky mladší Pořízek se narodil v Bohumíně a jeho juniorským mančaftem byla nedaleká Karviná. Vloni nastupoval za Porubu.

Ruská posila pro Frýdek-Místek

Frýdek-Místek přivítal ve svých řadách zajímavou posilou. Je jí ruský zadák Dmitrij Ogurcov, jenž přichází z Traktoru Čeljabinsk. Dá se očekávat, že bude-li se mu dařit, využije jeho služeb i spřízněný Třinec.


Ogurcov v souboji.

27letý moskvevský rodák zatím bude ve Frýdku-Místku jen hostovat. Jde o velice zajímavou posilu, Ogurcov v minulém ročníku odehrál v nadnárodní KHL za Čeljabinsk 44 soutěžních duelů.

Beran hostem ve Vsetíně

Ve Vsetíně hostuje Adam Beran z Baníku Sokolov, Valaši jej v týmu budou mít po dobu jednoho měsíce. 22letý odchovanec Meteoru Třemošná v předchozích dvou ročnících hostoval v Litoměřicích.


Beran v době, kdy chytal za Litoměřice.

Beran je nadějným hráčem, v mládežnickém věku hrál za Karlovy Vary. Několikrát hostoval také v Klatovech. Jde o kmenového hráče Plzně, za A-mužstvo Západočechů ale zatím v extralize nenastoupil ani jednou.

Soukup do konce ledna za Slavii

Slavia Praha získala na hostování Dominika Soukupa, který u ní bude působit do konce lednového měsíce. Útočník Soukup je kmenovým hráčem extraligové Plzně, naposledy hostoval v Ústí nad Labem.


Soukup v ústeckém dresu.

Teprve 18letý mladík nastoupil za Lvy k sedmi zápasům, v nichž zaznamenal dvě asistence. Za Plzeň letos odehrál jedno utkání v extralize. Asi nepřekvapí, že talentovaný forward je plzeňským odchovancem.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
134.8 ms