Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 42. týden

Dominik Pavlát © google.com

Prvoligový celek hlásí hned tři posily z Komety Brno. Slavia Praha také využije služeb tří nových hráčů. Třebíč si zajistila formou střídavých startů hokejistu z extraligy. Došlo k výměně hráčů mezi Frýdkem-Místkem a Přerovem.

Král hostem ve Frýdku-Místku

Útočník přerovských Zubrů Tadeáš Král stráví měsíc na hostování v konkurenčním Frýdku-Místku. O jeho příchodu informoval na svých stránkách moravskoslezský celek, který tak získal dočasnou posilu do ofenzívy.


Tadeáš Král.

25letý hokejista je přitom kmenovým hráčem brněnské Komety, jejímž je i odchovancem. Rodák z Blanska hostoval v Přerově už několikrát, ve Frýdku-Místku jej čeká úplně nové prostředí.

Opačným směrem míří Krenželok

Naopak z Frýdku-Místku do Přerova zamířil rovněž na měsíční hostování zadák Daniel Krenželok. Kluby si tak vzájemně pomohly tam, kde je více tlačila bota, a zatímco Přerovští tedy posílili útok, Frýdek vyztužil defenzívu.


Daniel Krenželok.

24letý rodák z Orlové hrával dříve za Duklu Jihlava, Horáckou Slavii Třebíč nebo Havířov či v extraligových mančaftech Komety Brno a Vítkovic. Krenželok je kmenovým hráčem frýdecko-místeckého celku.

Kadeřávek na hostování do Slavie

Formou rovněž měsíčního hostování bude v pražské Slavii působit Patrik Kadeřávek. Tento zadák je kmenovým hráčem HC Baník Sokolov, jde o bývalého mládežnického reprezentanta do 17 let.


Patrik Kadeřávek.

25letý hokejista je odchovancem Slavoje Velké Popovice. V juniorském věku pak nastupoval za Spartu Praha, tedy úhlavního rivala Slavie. Zahrál si i mezinárodní EBEL v dresu Orlů Znojmo.

Třebíč získala Zabloudila

Útočník Matěj Zabloudil bude nově hostovat v třebíčské Horácké Slavii, kmenový hráč extraligových Karlových Varů přitom doposud hostoval v jiném prvoligovém mančaftu SK Trhači Kadaň.


Matěj Zabloudil.

Rodák z Vyškova odehrál za karlovarskou Energii několik utkání i v nejvyšší soutěži, pro Třebíč jde rozhodně o zajímavou posilu. 22letý forward v minulosti reprezentoval Českou republiku v kategorii U-18.

Štich s Pavlátem na střídavé starty do Slavie

Vedle zmíněného Kadeřávka přivítala Slavia Praha ve svém kádru také další dva hokejisty. Formou střídavých startů jí budou nápomocni brankář Dominik Pavlát z Plzně a bek David Štich z Českých Budějovic.


Dominik Pavlát.

21letý táborský odchovanec Pavlát letos odchytal za Plzeň i čtyři extraligové zápasy s téměř 84% úspěšností zákroků. O jedenáct let starší Štich sehrál za Motor 13 extraligových duelů v této sezoně.

Přerov přivítal tři hráče z Komety

Gólman Michael Schnattinger a obránci Patrik Fajmon s Janem Sedláčkem budou nově moct nastupovat za přerovské Zubry. Klub je získal na dočasnou výpomoc formou střídavých startů z Komety Brno.


Michael Schnattinger.

Teprve 17letý Schnattinger je velkou nadějí brněnského hokeje. Jen o rok starší je bek Fajmon. Sedláčkovi je 18 let, v juniorském týmu Komety zastával funkci kapitána mančaftu.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
106.1 ms