Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 26. týden

Adam Wolf © hcsparta.cz

Hokejista s bohatými zkušenostmi z Tipsport extraligy posílil Frýdek-Místek. Jihlava podepsala gólmana Sparty. Ze Šumperka odešel útočník Uhlík. Hráč, který zkoušel prorazit i v zámoří, se upsal Prostějovu.

Šumperk opustil Uhlík

Útočník Jiří Uhlík již není hráčem šumperských Draků, nově se jeho zaměstnavatelem stal HC Klatovy. 25letý hokejista se tak vrací do svého mateřského celku, v Klatovech se i narodil.


Uhlík se vrací do rodných Klatov.

Uhlík tak v Šumperku strávil jen jedinou sezonu a zase se stěhuje zpátky domů o ligu níž. Na svém kontě má mladé levé křídlo i jeden extraligový start, a to v dresu Hradce Králové z ročníku 2014/2015.

Sachr posílil Valašské Meziříčí

Přesun mezi dvěma valašskými celky má za sebou David Sachr. Hokejový brankář odešel ze Vsetína do nedalekého Valašského Meziříčí. 22letý vsetínský odchovanec bude v novém klubu zatím jen hostovat.


Vsetínský gólman Sachr.

Pro Sachra přitom nepůjde o nic nového, za Valašské Meziříčí už několikrát v rámci hostování nastupoval. V uplynulé sezoně odehrál za Vsetín jen jediné utkání ve druhé nejvyšší soutěži.

Szturc hráčem Frýdku-Místku

Havířovský útočník Roman Szturc bude v nové sezoně oblékat dres Frýdku-Místku. 31letý rodák z Karviné byl v nedávno skončeném ročníku kapitánem a oporou havířovského mančaftu.

Szturc v dresu Vítkovic.

Vítkovický odchovanec má bohaté zkušenosti i z extraligy, kde vedle Vítkovic nastupoval také za Zlín a Třinec. Vyzkoušel si rovněž angažmá v Porubě, Olomouci, Jihlavě nebo Opavě.

Jihlava získala do brány Wolfa

Gólman Adam Wolf vyměnil dres prostějovských Jestřábů za barvy Dukly Jihlava. 21letý plzeňský rodák nicméně v Prostějově pouze hostoval, jinak byl kmenovým hráčem Sparty Praha.


Za Prostějov už Wolf chytat nebude.

To se nyní mění, Wolf natrvalo posílil Duklu, která se bude snažit vytěžit co nejvíce z jeho talentu. Za Spartu v sezoně 2019/2020 odchytal jedno extraligové utkání, v němž obdržel tři branky.

Jestřáby posílil Koblížek

Forward Tomáš Koblížek přestoupil z Kadaně do Prostějova. Odchovanec chomutovských Pirátů odehrál za Trhače v uplynulém ročníku 34 zápasů, zaznamenal v nich 22 kanadských bodů (9+13).


Koblížek v barvách kadaňských Trhačů.

Koblížek v minulosti zkoušel prorazit i za mořem, v sezoně 2017/2018 nastoupil ke 49 duelům v americké NAHL, kde hájil barvy celku Wilkes-Barre/Scranton Knights, na konto si připsal sedm kanadských bodů.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
107.0 ms