Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 25. týden

Daniel Dolejš © hc-vitkovice.cz

Poruba představila posilu ze silného extraligového mančaftu. Havířov hlásí příchod hráče z polské ligy. Extraligovou posilou se může pochlubit rovněž Poruba. Prostějov zkouší nadějného útočníka.

Šoustal hostem v Porubě

Poruba představila velkou posilu, na hostování získala Tomáše Šoustala, forwarda extraligové Komety Brno. 25letý rodák ze Šternberka je odchovancem olomoucké Mory, vloni odehrál za Kometu 23 utkání.


Šoustal míří do Chance ligy.

Někdejší český reprezentant do 20 let se v minulosti snažil prosadit i za mořem, působil v soutěžích WHL (Kelowna Rockets a posléze Edmonton Oil Kings) a USports (Lakehead University).

Havířov přivítal posilu z Polska

Z polské ligy přichází do Havířova český hokejový obránce Martin Dudáš, který naposledy působil v Cracovii Krakov. Zkušený 35letý hráč je odchovancem extraligových Vítkovic.


Dudáš se vrací po dvou sezonách v Polsku.

V Krakově strávil Dudáš poslední dvě sezony, dokonce tam nosil kapitánské céčko na dresu. Předtím nastupoval za Vsetín a několik let ve slovenské lize, kde působil v Košicích a Dukle Trenčín.

Dolejš vyměnil Vítkovice za Porubu

Změnu dresu v rámci Ostravy má za sebou Daniel Dolejš. Z Vítkovic zamířil tento brankář o ligu níž, do nedaleké Poruby. 27letý rodák z filmem Marečku, podejte mi pero! proslaveného Humpolce je odchovancem Havlíčkova Brodu.


Dolejš definitivně opustil Vítkovice.


Dolejš v uplynulém ročníku odehrál za Vítkovice v Tipsport extralize 12 zápasů, během sezony hostoval v Šumperku a Havířově. V Porubě už v minulosti hostoval dvakrát, jde tak do dobře známého prostředí.

Prostějov vyzkouší Vojtoviče

Na zkoušku k prostějovským Jestřábům odešel Jan Vojtovič, útočník Slezanu Opavu. 21letý hráč má za sebou první sezonu v A-týmu, kterou zvládl na výbornou. Ve 37 kláních zaznamenal 24 kanadských bodů.


Jan Vojtovič.

"Nikomu rozhodně v rozletu bránit nebudeme. Navíc jsme domluvení, že pokud se v Prostějově neudrží, bude hrát za nás," okomentoval Vojtovičův přesun do Prostějova kouč Opavy Aleš Tomášek.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
199.7 ms