Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 23. týden

Matúš Hlaváč © google.com

Havířov hlásí posilu z Tipsport extraligy. Přerov přetáhl dva hokejisty od konkurence. Benátky nad Jizerou mají dva nové útočníky. Znojmo ve svém kádru přivítalo navrátilce.

Dospěl zamířil do Benátek

Benátky nad Jizerou přivítaly ve svém kádru útočníka Luboše Dospěla, který naposledy působil u chomutovských Pirátů. 20letý hráč je libereckým odchovancem.


Dospěl v dresu Chomutova.

Dospěl doposud působil zejména v juniorce Chomutova, za Piráty odehrál v sezoně 2019/2020 jedno utkání v A-týmu. Hrál také za druholigový Žďár nad Sázavou.

Benátkám se upsal také Kalaj

Rovněž útočník Adam Kalaj spojil svou budoucí kariéru s hokejem v Benátkách nad Jizerou. Nová posila přichází do Benátek z finského celku TUTO Hockey.


Kalaj přichází po zkušenostech s finským hokejem.

21letý odchovanec kladenských Rytířů si s TUTO Hockey zahrál v Mestis, předtím působil v juniorce tohoto finského klubu. V Česku předloni hostoval v Ústí nad Labem, Kadani a Prostějově.

Hlaváč hostem v Havířově

Havířov získal extraligovou posilu, z Olomouce přichází na hostování slovenský bek Matúš Hlaváč. Jde o teprve 19letého talentovaného rodáka z Trenčína.


Hlaváč bude svůj talent rozvíjet v Havířově.

Hlaváč v uplynulé sezoně hostoval z olomoucké Mory v Horácké Slavii Třebíč, Dukle Jihlava, Levicích i Nitře. Havířov si od něj slibuje posílení zadních řad.

Svoboda se Seemannem do Přerova

Hned dva hokejisty Kadaně do svého týmu zlákali přerovští Zubři. Těm se upsali obránce Vít Seemann a forward Jan Svoboda, oba uplynulý ročník strávili u Trhačů.


Obránce Vít Seemann.

20letý Seemann je rodákem z Mostu a odchovancem Chomutova. O dva roky starší Svoboda je také odchovancem Pirátů, v dresu Kadaně byl letos velmi produktivní.

Matuš po odchodu z Frýdku znovu ve Znojmě

Znojemští Orli mají z hostování ve Frýdku-Místku zpět útočníka Radima Matuše. 27letý rodák z Třince v moravskoslezském klubu v uplynulé sezoně odehrál tři zápasy.


Radim Matuš (vpravo).

Matuš dříve ve Znojmě vykonával funkci kapitána, bylo tomu tak v ročníku 2019/2020, kdy Orli hráli ještě v mezinárodní EBEL. V minulosti si zahrál v extralize za Oceláře a Karlovy Vary.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
111.6 ms