Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v 1. lize: 15. týden

Patrik Miškář v dresu Moutnfieldu © mountfieldhk.cz

Šumperští Draci získali posilu do útoku, která dříve nastupovala i za Spartu Praha. Sokolov opustil asistent kapitána. V Prostějově skončili dva útočníci. Litoměřice se v příští sezoně musí obejít bez hráče, jenž vloni oblékal dres Hradce Králové.

Žálčík posilou Šumperka

Šumperští Draci přivítali ve svém kádru nového hráče, je jím forward Lukáš Žálčík, jenž do Šumperka přichází z Prostějova. 30letý hráč je šumperským rodákem.


Miškář vyměnil Prostějov za Šumperk.

Žálčík u Jestřábů plnil funkci asistenta kapitána, za Prostějov nastupoval od sezony 2018/2019. V minulosti si zahrál i českou extraligu v dresu Dukly Jihlava a Sparty Praha.

Sokolov opustil Přindiš

Zadák Petr Přindiš už není hráčem HC Baník Sokolov. 31letý hokejista je sokolovským odchovancem, v klubu měl funkci asistenta kapitána a pevnou pozici.


Přindiš si hledá nového zaměstnavatele.

V sezoně 2013/2014 si Přindiš vyzkoušel i zahraniční angažmá, když strávil rok ve druhé nejvyšší francouzské soutěži, kde oblékal dres celku jménem Courbevoie.

Z Litoměřic odešel Miškář

Zaměstnancem HC Stadion Litoměřice již není útočník Patrik Miškář. 25letý královehradecký odchovanec v klubu skončil po pouhé jedné odehrané sezoně.


Miškář v litoměřických barvách.

Miškář si zahrál i v Tipsport extralize, když ještě vloni nastupoval za Hradec Králové. V Litoměřicích v minulosti hned několikrát hostoval, nyní z klubu tedy nadobro odchází.

V Prostějově skončila dvojice útočníků

Bez ofenzivního dua ve složení Petr Chlán a Matěj Novák vstoupí do příštího ligového ročníku hokejisté Prostějova. Oba hráči si nyní hledají nové angažmá.


Chlán dříve nastupoval za Chomutov.

Teplický odchovanec Chlán strávil u Jestřábů dvě sezony, předtím byl hráčem Pirátů Chomutov. Odchovanec Horácké Slavie Třebíč Novák v Prostějově dva roky hostoval z Komety Brno.

V Porubě skončil Foltán

Za HC RT TORAX Poruba už nebude v nové sezoně chytat Frederik Foltán. Vedení ostravského celku se se slovenským gólmanem dohodlo na ukončení vzájemné spolupráce.


Také Foltán si hledá nové angažmá.

26letý rodák z Bojnice je odchovancem Prievidze, v Porubě strávil dva ročníky. Na Slovensku předtím nastupoval za Trnavu, Nitru, Nové Zámky či Topolčany.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
133.7 ms