Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Vítkovice? Je jim co vracet, zní z Třince

Marian Adámek © hcocelari.cz

Moravskoslezský kraj se připravuje na své druhé hokejové derby v této sezoně. V tom prvním zvítězily Vítkovice, hráči Třince jsou proto nyní pořádně namotivovaní.

Koncem září porazily Vítkovice Třinec 5:3, teď se bitva uskuteční opět v třinecké WERK ARENĚ. "Chceme za každou cenu vyhrát, máme jim co vracet," hlásí před odvetou obránce Ocelářů Marian Adámek.

Ostravané se pyšní nejlepším útokem v extralize, skvělou formu mají Dominik Lakatoš, Peter Mueller či Roberts Bukarts. "Už jsme si něco směrem k nim rozebírali, ještě se v den zápasu mrkneme na jejich přesilovky a oslabení," přiznal Adámek.


Marian Adámek.

Bude to hlavně o nás, ví obránce

"Oni mají výborný tým, ale my taky. Bude to hlavně o nás. Musíme do zápasu dobře nastoupit, vlítnout na ně a od začátku udávat tempo hry," nechal se třinecký zadák slyšet v rozhovoru pro hcocelari.cz.

"Hráče mají výborné, ale vždycky je to hlavně o našem výkonu. Ne o výkonu ostatních. Soustředíme se jen na nás, ale samozřejmě víme i to, kde má náš soupeř zbraně a jak je eliminovat," prohlásil Adámek.


Minulé moravskoslezské derby ovládly Vítkovice.

Poslední zápas s Vary si Adámek pochvaloval

Ten se po zranění vrátil do sestavy Ocelářů v neděli v Karlových Varech. "Byl jsem rád, že jsem ve Varech konečně mohl hrát. Nějak se mě ta zranění poslední dobou drží," krčil rameny hokejista.

"Byl jsem trošku zavařený, ale postupně jsem se do toho dostával a ve třetí třetině jsme jako tým předvedli skvělou práci, odvezli jsme si super tři body," pochvaloval si Adámek výhru 6:2 nad Energií.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
112.9 ms