Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

V extraligovém finále nasadí stanice O2 TV Sport speciální kamery i rozšířené studio

Speciální kamera na extraligovém zápase © o2.cz

V bitvách o Masarykův pohár pro nejlepší celek české nejvyšší hokejové soutěže se představí hokejisté Třince a Sparty. V přenosech stanice O2 TV Sport nebude chybět speciální kamera O2 TV Helmet Cam.

Speciální kamera O2 TV Helmet Cam je umístěna na helmách rozhodčích, a také nový typ kamery O2 TV Inside Cam, ta přináší unikátní záběry z ledové plochy i tribun. Předzápasová studia začínají již 45 minut před úvodním buly, v nich se představí vedle moderátora i dvojice expertů. Aktuální postřehy přímo od ledové plochy bude v prvních duelech přinášet reportérské duo ve složení Tereza Kubíčková a Jakub Koreis.

Zatímco Oceláři mohou završit nejúspěšnější období klubové historie zkompletováním zlatého hattricku a ve finále jsou již počtvrté za sebou, Sparta se do boje o zlato, na které čeká od roku 2007, prodrala po šesti letech. Nový šampion bude korunován nejdříve v sobotu 23. dubna, nejpozději týden poté.

Diváci se v přenosech O2 TV Sport mohou těšit na atraktivní záběry z O2 TV Helmet Cam, díky které lze sledovat výjimečné záběry z kamery umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích. Dále se fanoušci dočkají i nové kamery O2 TV Inside Cam, která přináší dění na ledě i mimo něj netradičním pohledem.

"Podobně jako v předchozích finálových přenosech se vracíme k předzápasovém studiu v délce 45 minut, chystáme do něj zajímavé materiály i aktuální ohlasy. Ve studiu budou přítomni hned dva experti, u ledové plochy využijeme na každém zápase dva reportéry," prozradil Tomáš Zetek, šéf hokejové sekce O2 TV Sport.

Začátek studia: 16:15 hodin (17:45 hodin). Moderátor: Jan Homolka. Experti: Miloslav Gureň, Roman Málek, Jiří Tlustý, Jakub Koreis. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportéři: Tereza Kubíčková, Jakub Koreis, Jan Hrabal.

Program extraligového finále na stanici O2 TV Sport:

18.4. Pondělí 16:15 HC Oceláři Třinec vs. HC Sparta Praha
19.4. Úterý 16:15 HC Oceláři Třinec vs. HC Sparta Praha
22.4. Pátek 17:45 HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec
23.4. Sobota 16:15 HC Sparta Praha vs. HC Oceláři Třinec

Zdroj: o2.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
130.1 ms