Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Tahoun sparťanské ofenzívy se postaví proti "svému" Motoru

Roman Horák © hcsparta.cz

Roman Horák, opora pražské Sparty, se v semifinálové sérii postaví proti Českým Budějovicím, týmu, který ho vychoval. Pro Horáka půjde o velmi specifickou sérii, z takovéhoto klání bude mít jistě smíšené pocity.

"Otázky na Budějovice jsou pořád stejné, už dva roky. Ale jasně. Jsem z Budějovic, takže to bude specifické. Těším se a doufám, že vyhrajeme," uvedl Roman Horák pro hcsparta.cz.

"Poslední zápas byl extrémně těžký. Šli jsme do šesté třetiny a končili před půlnocí, takže trvalo dva dny, než jsme se z toho dostali. Díky bohu, že jsme zápas vyhráli, protože i když 4:1 vypadá jednoznačně, byla to těžká série," vrátil se ke čtvrtfinále s Libercem.

Liberec byl zápas od zápasu lepší, tvrdí Horák

"V prvních dvou zápasech jsme byli lepší, ale v Liberci začali hrát lépe a my jsme měli malinko problémy. Třetí zápasy jsme vyhráli gólem půl minuty před koncem," připomněl Horák.


Horák v reprezentačním dresu.

"Liberec se každým zápasem zlepšoval a nebylo to jednoduché. Museli jsme se kousnout, trošku se nadřeli a ukázali náš charakter," uvedl k sérii s Bílými Tygry hráč se zkušenostmi z NHL i Ruska.

"O kvalitě Motoru dobře víme"

V základní části má Sparta s Českými Budějovicemi negativní bilanci, takže se musí mít na pozoru. "Samozřejmě je to nějaká statistika, o které víme. Play off je ale jiná liga, takže si nemyslím, že by se jednalo o aspekt, který by tvořil obraz hry," prohlásil Horák.

"My se připravíme, o kvalitě Motoru a jeho zkušených hráčů víme, takže jdeme do semifinále s respektem, ale spoustu kvalitních zkušených hráčů máme i my. Věříme si," řekl útočník.


Na Gulaše si Sparta musí dát velký pozor.

Gulaš s Novotným patří k nejlepším v lize, ví Horák

Série bude vyhecovaná, za Motor navíc nastupují i hvězdní hokejisté. "S Libercem jsme si pošťuchování a kecy vyzkoušeli, takže nás tolik nerozhodí. V Motoru jsou ostřílení borci, potvrdili to také proti Pardubicím," ví Horák.

"Milan Gulaš je jeden z nejlepších hráčů ligy, stejně tak Lukáš Pech nebo Jirka Novotný, který je zase výborný do defenzivy a dělá svou práci. Na nikoho se ale zaměřovat nebudeme," nechal se slyšet Horák.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
107.0 ms