Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sparťané si do extraligy chtějí přenést formu ze Spengler Cupu

Michal Řepík © google.com

Michal Řepík je spokojen s výkony, které Sparta Praha předváděla na nedávno skončeném Spengler Cupu. Sparťanský kapitán se domnívá, že by tak jeho tým měl hrát i v extraligových zápasech.

Sparta Spenglerův pohár nezískala, ve finále těsně podlehla švýcarskému celku Ambri-Piotta. Její útočník Michal Řepík si tak triumf ke svým 34. narozeninám nenadělil. I tak je s mírným odstupem času spokojen.

"Turnaj se nám povedl. Kdyby nám to před turnajem někdo řekl, určitě bychom finále brali. Škoda, že se nám zase nepovedly nájezdy, které jsou trošku loterie. Byli v nich lepší, ale doufám, že si výkony ze Spengleru přeneseme do extraligy a finále vyhrajeme u nás," uvedl Řepík pro hcsparta.cz.


Řepík ve sparťanském dresu.

Mužstvo ukázalo charakter, říká Řepík

"Odehráli jsme těžké zápasy proti jiným soupeřům. Vyšlo to hezky, že jsme hráli proti týmům ze tří různých zemí," prohlásil hokejový forvard, který dříve působil ve Finsku, na Slovensku či ve Švýcarsku.

"V semifinále jsme skvěle otočili zápas proti Örebu, což ukázalo charakter týmu. Budeme dál pracovat a soustředit se, abychom na naše výkony navázali v extralize," nechal se slyšet Řepík.


Ve Spartě platí za stálici.

Narozeninový zpěv v podání 7 tisíc diváků

K narozeninám mu před začátkem utkání zazpíval celý stadion, který čítal sedm tisíc fanoušků. Příjemné překvapení? "Určitě, nečekal jsem to. Bylo to od fanoušků hezké, užil jsem si to," hlásí český reprezentant.

"Teď nás čekají doma těžké České Budějovice. Jak jsem říkal, věřím, že budeme v těchto výkonech pokračovat a navážeme na to hned v tom utkání proti Budějovicím," dodal na závěr Řepík.

Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
173.4 ms