Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Slávista Strnad: V prosinci chci jet na MS

Lukáš Strnad © Twitter

Lukáš Strnad z pražské Slavie věří, že se mu letos podaří probojovat se na světový šampionát dvacetiletých. 19letý forvard na sebe upozorňuje v Chance lize a doufá, že dostane šance.

Co zatím říká na suchou letní přípravu, kterou hokejisti nemají právě v oblibě? "Je pravda, že tohle je nejméně oblíbená část naší profese, ale to k tomu patří a čerpáme z toho pak celou sezonu," prohlásil Strnad.

"Děláme tu přípravu, abychom se vyvarovali zraněním a nabrali svalovou hmotu a kondici. Já osobně se cítím dobře, i svalově, koukal jsem, že i kila mi jdou nahoru," usmíval se v rozhovoru pro hc-slavia.cz.

Jak hodnotí svou první sezonu v první lize? "Pro mě to byla taková horská dráha, co se týče výkonů, ale bavil jsem se o tom i s trenéry a u mladších hráčů je tohle asi normální," prohlásil mladičký hokejista.


Lukáš Strnad, hráč Slavie

"Sezonu ale hodnotím kladně, podíval jsem se do dospělého hokeje, získal jsem nové zkušenosti, zahrál jsem si se zkušenými hráči, kteří už mají něco odehráno. Jen škoda, že jsme to dál nedotáhli ve vyřazovacích bojích," posteskl si Strnad.

Zavzpomínal na svůj premiérový gól mezi dospělými. "To si pamatuju dobře, bylo to tady v Edenu proti Šumperku. Je to nepopsatelný pocit, když celá hala křičí vaše jméno a můžete udělat radost fanouškům. Na tom zápase byla i celá moje rodina, takže to bylo super," uvedl hráč.

A jeho cíle pro nový ročník? "Chtěl bych se dál učit a nabírat nové zkušenosti, ať už od trenérů nebo od spoluhráčů, kteří mi všichni mají co dát. A mým velkým cílem je zahrát si juniorské mistrovství světa v prosinci," dodal Strnad.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-slavia.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
121.0 ms