Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sestup nesu těžce, jedu na 100 procent, hlásí opora Zlína

Libor Kašík © beranizlin.cz

Zlín je jistým sestupujícím, potvrdilo se to, co se čekalo už delší dobu. A hráči smutní. Velmi to mrzí i brankářskou oporu týmu a zlínského odchovance, reprezentanta Libora Kašíka.

Ten sezonu dohraje ve finské Liize, což mu vedení klubu umožnilo. I tak jej ale situace, která ve Zlíně nastala, velmi trápí. Kašík v rozhovoru pro beranizlin.cz přiznal, že je to pro něj velmi frustrující.

Ševci sestupují po 42 letech mezi extraligovou elitou. "Je to náročné mentálně, ale celou sezonu. Těžko to člověk snáší, když hraje za svůj rodný tým a jede na sestup," krčil bezmocně rameny Kašík.

Kašík zavzpomínal na titul Zlína

"Teď už je to jasné, ale to už asi delší dobu. Každý zápas, co chytám, tak si jej nesmírně vážím, jedu na sto procent," nechal se slyšet gólman, jenž obléká také dres českého národního mančaftu.


Kašík sezonu dohraje ve Finsku.

Kašík pamatuje osm let starý zisk mistrovského titulu. "Přece jenom, když jsme vyhráli titul, měl jsem čest hrát s hráči, jako byli Čajánek, Leška, Balaštík, Veselý, Zámorský, Holík. Mohl bych jmenovat jednoho vedle druhého. Byl to neuvěřitelně skvělý tým, kde se dobře sešly generace," prohlásil brankář.

Oproti válce na Ukrajině je to malichernost, ví gólman

"A co si budeme nalhávat, taky bylo plno peněz v kase. Ale myslím si, že letos byl náš tým dobře poskládaný, jen to nevyšlo. Mohu ale chyby hledat jen u sebe," sypal si Kašík popel na hlavu.

"Ovšem zase když člověk vidí, co se děje na Ukrajině, tak jsou to malichernosti. Chtěl bych tam lidem popřát, ať se drží. Tady náš hokej mě hodně trápí, ale oni to mají mnohem složitější. Jsou to úhly pohledu," uvedl Kašík.


Jeho výkony v bráně budou Zlínu v příští sezoně chybět.

Kašík poděkoval za podporu zlínským fans

"Každopádně rád bych poděkoval fanouškům, kteří nás dojeli podpořit takovou vzdálenost. Tleskám jim," neopomněl vzdát poctu těm, kteří zlínský celek celou sezonu navzdory výsledkům podporovali.

"Chtěl bych se pro výhru roztrhat, ale letos to nešlo. Musím uznat kvalitu Mladé Boleslavi, hráli fakt dobře. Co více k tomu říct," řekl Kašík po prohraném utkání, které znamenalo jistotu sestupu.

Zdroj: hokejportal.cz, beranizlin.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
133.3 ms