Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sérii s Libercem otočíme, věří hvězda Komety Zaťovič

Martin Zaťovič © google.com

Po úvodních dvou utkáních osmifinále play off Tipsport extraligy vede Liberec nad Kometou Brno 2:0 na zápasy. Přitom v tom posledním zásluhou dvou branek Petera Muellera vedla Kometa 2:1, Tygři ale v závěru srovnali a v prodloužení zvítězili.

Osmnáct vteřin dělilo v posledním vzájemném duelu s Libercem brněnskou Kometu od vítězství. Jak těžké bylo toto vstřebat, odpovídal v rozhovoru pro hc-kometa.cz ofenzivní hráč Brňanů Martin Zaťovič.

"Kousek od výhry, tohle je ale play off a kousek nestačí. Ten zápas jsme měli vyhrát, prostě vyblokovat v závěru ty střely, ale bohužel nám to tam padlo a v prodloužení jsme dostali další gól," komentoval hokejista prohru svého mančaftu.

Na kdyby se nehraje, neplakal nad rozlitým mlékem Zaťovič

"Oba zápasy byly vyrovnané. Teď jedeme k nám a tam musíme vyhrát obě utkání. Musíme to doma prostě urvat," nechal se slyšet odhodlaný útočník a někdejší český hokejový reprezentant.


Zaťovič patří mezi ostřílené lídry.

"Je škoda, že jsme ve vedení nevydrželi déle a nedohráli to takhle do konce třetí třetiny. Ale to jsou kdyby a na to se v hokeji nehraje, takže prohráváme 0:2 a čekají nás dva zápasy doma," řekl Zaťovič.

Snad bude v Brně vyprodáno, doufá

Budou dvě následující utkání v domácím prostředí pro Kometu výhodou? "Výhoda by to byla, kdybychom v Liberci aspoň jednou vyhráli, což se nestalo," krčil rameny hvězdný forward Brňanů.

"Nedá se ale nic dělat, musíme teď doma vyhrát. Já doufám, že dorazí hodně libí a bude vyprodáno. A hlavně doufám, že to doma zvládneme," přeje si bývalá opora karlovarské Energie.


Kometa doma musí zabrat.

Doma to zvládneme, věří Zaťovič

Může být pro Kometu inspirací loňská série play off s Vítkovicemi, která pro Jihomoravany začala podobně jako nyní ta s Bílými Tygry? "Víme, že to dokážeme otočit, takže nějaké zkušenosti z loňska v tomto směru máme," uvědomuje si Zaťovič.

"Je to ale každopádně odlišná série, takže my musíme začít v pondělí a v úterý v tom pokračovat a vrátit se do Liberce. Věřím tomu, že tu sérii zvládneme a ještě to otočíme," prohlásil na závěr zkušený hokejista.

Zdroj: hokejportal.cz, hc-kometa.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
172.5 ms