Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sázení na zápasy v NHL - příležitost pro hokejové nadšence

© unsplash.com

Po dvou letech covidových omezení se NHL pomalu vrací do normálu. Namísto hádání, který zápas bude zrušený a který přesunutý na jiný termín, se tak můžeme vrátit k tipování na výsledky.

Potvrdí Tampa Bay Lightnings svou dominanci z předchozích dvou let? Podaří se Buffalo Sabres definitivně odrazit ode dna, nebo naopak ještě trumfnou svou rekordní šňůru proher ze sezóny 2020-2021?

Sledování zápasů NHL má v Čechách spoustu příznivců, a to navzdory časovému posunu, kdy se pro českého diváka hraje zpravidla v noci. Pokud stejně jako my rádi tipujete výsledky hokejových zápasů v NHL, mohl by vás zajímat Fortuna promo kód, díky kterému můžete získat vstupní bonus 100% ke své první sázce.

Správně vsadit je věda

Pokud vás online sázení na zápasy v NHL zaujalo, máme pro vás pár tipů, jak zvýšit své šance:

  • NHL je obecně velmi vyrovnaná soutěž, kde i outsider může porazit favorita. Nebojte se vsadit na papírově slabší tým.

  • Ke zvýšení přesnosti odhadů určitě doporučujeme webové stránky, uvádějící statistiky v dané sezóně i jejich přehledné analýzy - začít se dá určitě na nhl.com (lze přepnout do češtiny), či například na espn.com.

  • Šance jednotlivých týmů v každém zápase ovlivňuje celá řada faktorů a zranění jednoho hráče může srazit produktivitu celé "lajny”. Chcete-li sázení brát opravdu vážně, doporučujeme sledovat kromě zdravotní formy hráčů například i rozpis zápasů, ze kterých lze vyčíst, kolik času měl tým k odpočinku, jak moc kádr vyčerpaly přesuny mezi stadiony… vsadit si na hokej je někdy opravdová alchymie.

  • Kromě sázení na výsledek je možné tipovat i některé dílčí aspekty, ať už počet gólů nebo třeba "handicap” - o kolik gólů minimálně případný tým vyhraje či prohraje

  • Doporučit můžeme také dlouhodobé sázky - kdo v dané sezóně vybojuje Stanley Cup, kdo získá na konci sezóny trofej pro nejproduktivnějšího hráče - možností je celá řada.

Česká stopa v americkém hokeji

Přestože se NHL hraje za oceánem, je mnohým z nás v české kotlině důvěrně známá. Ať už proto, že nabízí patrně nejlepší hokej na planetě, což tomuto sportu tradičně naklonění čeští fanoušci nepochybně dovedou ocenit, nebo i proto, že je možné v této soutěži sledovat spoustu Čechů a Slováků. O to pak může být zajímavější tipovat šance jednotlivých týmů, včetně těch s českým zastoupením, tím spíš, že "historie” výkonů jednotlivých hráčů často sahá až do české Extraligy či dalších evropských soutěží, kde tito hráči účinkovali dříve. Za nás je tedy sázení na zápasy NHL jasná volba!

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
118.8 ms